Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězdný showmatch proti sobě postaví Jakuba Jankta a Adama Hložka

2. 5. 2021 | 11:11 EA SPORTS FC 24
V pondělí od 18:00 budeme mít možnost sledovat další showmatch z naší esport scény. Tentokrát na sebe narazí dva čeští fotbalisté - Adam Hložek reprezentující AC Sparta Praha a Jakub Jankto, který založil organizaci Sampi.Tipsport a hraje v italské lize za UC Sampdoria. Doplňovat je také budou zástupci jejich FIFA 21 sekcí a to Emerickson za Spartu a Seron za Sampi.
Čeká nás další esport showmatch
Čeká nás další esport showmatch
Zdroj: Tipsport

Showmatche se v poslední době rozjely docela v dost titulech, ale žádný netáhne stejnou pozornost, jako ten nastávající. Řeč je o zápase ve hře FIFA 21, ve které si to proti sobě rozdají dva čeští fotbalisté Adam Hložek, který bude hájit barvy AC Sparta Praha a Jakub Jankto - zakladatel organizace Sampi.Tipsport a fotbalista italského týmu UC Sampdoria.

Navíc se k nim přidají jejich zástupci na esport scéně, kterými jsou Emerickson za Spartu a Seron v barvách Sampi. Právě tihle dva se utkají v prvním zápase série a poté už na řadu přijde hlavní část. Favoritem je určitě Jakub Jankto, který si fifu zamiloval už pár let zpátky, ale nyní dle jeho vlastních slov na ni nemá zrovna moc času.

„Poslední rok jsem FIFU vůbec nehrál. Zúčastnil jsem se jenom pár showmatchů, které jsem ale vždy ovládl. Tak snad navážu na pozitivní bilanci, ať nemusím potom od Hložana poslouchat, že jsem špatnej,“

                                                                            prozradil zakladatel Sampi.Tipsport a záložník italské Sampdorie.

„Jsem vážně zvědavý, jak to dopadne. Máme teď hodně zápasů v lize, tak není moc čas trénovat FIFU, ale pokusím se zahrát co nejlépe. Před rokem jsem v eSport derby proti Slavii vyhrál, tak bych na to rád navázal. Každopádně se moc těším,“

                                                                                          uvedl hvězdný hráč týmu AC Sparta Praha Adam Hložek.

Kromě již zmiňovaných fotbalových hvězd se také těší i Emerickson a Seron. „Chci reprezentovat svůj tým vždy na 150 %, takže se pořádně připravím. Doufám, že zvítězíme,“ prohlásil odvážně Seron. 

Ovšem Emerickson se nedá jen tak jednoduše zastrašit a prohlásil: „Na duel se Seronem se hodně těším, protože už dlouhou dobu patří k těm nejlepším hráčům FIFA na česko-slovenské scéně. Zároveň věřím, že diváci uvidí hodně branek a pěkné utkání. Zápas může dopadnout jakkoliv, ale doufám, že na konci bude náš tým tím šťastnějším.“

Znovu také bude možnost si na zápas vsadit a očekává se vysoká prosázená částka. Jenom na loňské virtuální Derby pražských “S” bylo prosázeno více než milion korun. To je podle bookmakera Tipsportu Daniela Veselého už částka, která se přibližuje zápasům nejvyšší české fotbalové ligy. Co myslíte vy, dokáže Sparta v čele s Adamem Hložkem a Emericksonem překvapit?

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.