Přejít k hlavnímu obsahu

Čtvrtý závod sezóny nás čeká již dnes na okruhu Motegi

11. 5. 2021 | 17:29 Virtuální závody
Po prvních třech závodech letošní sezóny Virtual GP se s přehledem ve vedení drží stáj Entropiq ve složení Lukáš Podstata a Michal Matoušek. Už dnes v 19:00 se dozvíme, zda-li dokáží své neskutečné výkony znovu zopakovat a své dosavadní vedení ještě navýšit.
Motegi
Motegi
Zdroj: Virtual GP

Po závodě na belgickém okruhu v Zolderu se virtuálně přemístíme až do Japonska, kde se jako vždy 22 závodníků ve vozech Mercedes-AMG GT3 setká na startovní rovince okruhu Twin Ring Motegi v simulátoru iRacing. Právě tato trať si zažije v nejprestižnější soutěži virtuálních závodů u nás svojí premiéru, nezbývá nám tak nic jiného než si počkat na večer a zjistit, jak jsou na ní účastníci Virtual GP připraveni. Okruh původně sloužil jako lákadlo pro americké formule na cestu do Japonska, dnes už je ale využíván zejména pro místní série a také soutěž MotoGP. Kromě klasické tratě je v rámci areálu vybudovaný také ovál, kde nedávno závodily formule IndyCar.

Průběžné pořadí
Průběžné pořadí
Zdroj: Virtual GP

Na startovní čáře se tentokrát neobjeví Honza Rieger ze stáje RECEART-SIM.cz, místo něj bude závodit Dominik Tauer, známý pod přezdívkou MoToDomek, zbytek účastníků zůstává ve starém. Se svým komentářem nás jako vždy bude závodem provázet dvojice Pavel Fabry a Marek Slezar, ke kterým se na chvíli zastaví také ambasadoři značky Big Shock!. Tak nezapomeň sledovat už dnes v sedm hodin večer na kanálech Virtual GP na sítích Twitch, YouTube a Facebook nebo na Twitch kanále PLAYzoneUP. Kromě toho nás také čeká zcela poprvé živý přenos na televizních obrazovkách O2 TV Sport. Do startu čtvrtého letošního závodu se zatím můžeš podívat alespoň na představení japonského okruhu Twin Ring Motegi níže.

Zdroj: virtualgp.cz
Štítky: Virtual GP
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.