Přejít k hlavnímu obsahu

Je to oficiální! Denyk se připojuje k Patrikovi v Excelu a v LEC konečně uvidíme českou botlinku

19. 5. 2021 | 09:40 League of Legends
Po dlouhých spekulacích jsme se během včerejšího večera dočkali oficiálního potvrzení. Petr “Denyk” Haramach se připojuje k Patrikovi v Excelu a společně se pokusí dostat tým poprvé v jejich historii do play-off v LEC.
Denyk se připojuje k Patrikovi v Excelu
Denyk se připojuje k Patrikovi v Excelu
Zdroj: Excel Esports

Excel Esports se rozhodli trochu udělat revoluci ve svém týmu. První změnou je výměna midlanerů. Nukeduck nahradí nováčka Czekolada a tou druhou, výrazně zajímavější změnou pro české fanoušky, je výměna supportů. Zkušeného Toreho nahradí Denyk, který si v Misfits po příchodu veterána Vandera mockrát nezahrál.

Přihlaste se do turnaje v League of Legends
Přihlaste se do turnaje v League of Legends
Foto: mcrpc.cz

Po svém příchodu do LEC dokázal Denyk zaujmout velký počet lidí svým stylem hraní. Na nováčka působil velmi sebevědomě a odhodlaně. Bohužel Misfits dlouhodobě řešili problém se svými supporty, ať už se jednalo právě o Denyka, Dosse nebo H1IVU. V zimní pauze se ovšem rozhodli trochu investovat a přivedli do týmu veterána Vandera, který za sebou měl relativně úspěšný rok v Rogue. Bohužel ani toto jim nijak extra nepomohlo a nedokázali postoupit do play-off.

Od nové spolupráce Denyka s Patrikem si Excel slibují to, že by jim to mohlo pomoct dosáhnout jejich prvního play-off v historii LEC. Patrik dlouhodobě patří k těm lepším marksmanům v Evropě a tudíž bylo jen otázkou času, kdy konečně narazí na nějakého supporta, s kterým si bude dostatečně rozumět. Co myslíte vy? Bude tahle nová botlinka tak silná, jak bychom si přáli?

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: LEC, Patrik, Denyk
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.