Přejít k hlavnímu obsahu

Streameři z reality show LIKE HOUSE uspořádali charitativní stream

3. 6. 2021 | 18:21 Twitch.tv
Již od dubna běží na televizních obrazovkách TV Prima reality show LIKE HOUSE, jejímiž tvářemi jsou čeští influenceři, zejména tiktokeři. Včera uspořádali charitativní stream pro dobrou věc, který vzbudil poměrně velkou pozornost.
Like house
Like house
Zdroj: Prima

Samotný LIKE HOUSE vzbudil na české scéně docela šum. Pro ty, kdo si nejsou jistí, o co se jedná, jde o reality show. V ní známí čeští influenceři tráví čas od pondělí do pátku v jednom domě, čelí denním výzvám a zažívají každodenní slasti i strasti společně. Pořad má běžet tři měsíce a na jeho konci jeden ze soutěžících získá výhru ve výši půl milionu korun. O vítězi rozhodnou sami diváci pomocí mobilní aplikace.

Včera uspořádaly osobnosti pořadu na Twitchi charitativní livestream. Jeho cílem bylo podpořit azylový dům Berounka, který poskytuje dočasné ubytování a sociální služby pro maminky s dětmi. Kromě osobností reality show se na něm objevil i FIFA komentátor Tomáš "Hateris" Rys. Stream vzbudil skutečně velkou pozornost, připojilo se mnoho diváků a nakonec se pro dobrou věc vybralo 58 704 Kč.

Streameři a influenceři jsou teď trendy a publikum, zvláště to mladší, se o ně zajímá. Je skvělé, když se tento zájem spojí s velkým cílem a vzejde z toho něco, co pomůže těm, kdo nemají takové štěstí. A co vy, viděli jste alespoň jeden díl LIKE House?    

LIKE HOUSE
LIKE HOUSE
Zdroj: Donio.cz/LikeHouse