Přejít k hlavnímu obsahu

Staň se novou hvězdou domácí scény právě na AORUS MČR Tour, která startuje tento víkend

4. 6. 2021 | 13:22 Counter-Strike 2
AORUS MČR Tour je třetím velkým milníkem domácí sezóny, první kvalifikace už klepe na dveře a přihlásit se může naprosto každý. Pro inspiraci, kam to jednou můžete dotáhnout, se naposledy ohlédneme za úvodním turnajem roku, zastávkou HAL3000 MČR Tour, a nejlepšími individuálními hráči. Příště se do žebříčků můžeš dostat i ty!
AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Asi nikoho nepřekvapí, že absolutními králi hráčských statistik byli Tomáš 'oskar' Šťastný a Adam 'NEOFRAG' Zouhar, dvě největší hvězdy týmu SINNERS. Ten si vybojoval postup na finále Vodafone MČR 2021 jako vůbec první ze všech týmů, kromě toho je ale scéna naprosto otevřená. Z hlediska K/D ratia je třetím hráčem v pořadí Simon 'KWERTZZ' Horák, který je jednou z nejnadějnějších budoucích hvězd současného CS:GO. Se svým týmem se dostal mezi nejlepší osmičku, ani to mu ovšem nezabránilo tomu, aby individuálně vzbudil povyk.

Právě jeho cestu může následovat naprosto každý. Stačí jen dát dohromady správnou partu kamarádů a zkoušet štěstí, jednou to určitě vyjde. Podobně se na HAL3000 MČR Tour ukázal také Michal 'majky' Švancara v barvách BloodyDevils, kteří sice skončili v hloubi pole, ale jednotlivci potenciál ukázali. Stejně jako Kwertzzovi roste kredit také Matúši 'MATYS' Šimkovi, jehož si KETUBOR nedávno dokonce vybral i do slovenské reprezentace.

AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Na domácí scéně je spousta individuálně zdatných hráčů, v mnoha případech ale hráči raději hrají maximálně v takzvaných mixech, místo nějaké dlouhodobé snahy něco vybudovat. I touhle cestou se jde samozřejmě ukázat, na začátek pilování týmových dovedností však není nikdy pozdě, a čím dříve začnete, tím pravděpodobněji se můžete dostat někam výše. CS:GO není jen o hraní na Faceitu a čekání, až si vás všimne některý z lepších týmů. Právě kvalifikace a samotné turnaje, jako blížící se AORUS MČR Tour, jsou vhodně na to se prosadit.

Kvalifikačních turnajů se účastní vyšší desítky týmů, takže se nemusíte bát, že byste neměli šanci uspět. Každý má startovní čáru stejnou a je jen na vás, jakou máte výdrž to někam dotáhnout. V rámci komentovaných přenosů se navíc můžete dostat i na stream, což je jistě další z hezkých bonusových motivací. Pokud si však chcete hraní v první řadě jen užívat, tak i pro vás máme místo. Formát je totiž uzpůsobený tomu, aby si každý zahrál více než jeden zápas a nezavřel tak nad turnaji. AORUS MČR Tour startuje v sobotu, tak buďte u toho!

Přehled všech součástí AORUS MČR Tour:
Sobota a neděle 5. – 6. červnaAORUS MČR Tour – 1. kvalifikace
Sobota a neděle 12. – 13. červnaAORUS MČR Tour – 2. kvalifikace
Sobota a neděle 19. – 20. červnaAORUS MČR Tour – 3. kvalifikace
Sobota a neděle 26. – 27. červnaAORUS MČR Tour – 4. kvalifikace
Pátek až neděle 2. – 4. červenceAORUS MČR Tour – Velké finále
Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AORUS, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.