Přejít k hlavnímu obsahu

Nedocenené Talenty získávají lepší seed na AORUS MČR Tour, kromě nich postupují také NecroRaisers

6. 6. 2021 | 20:20 Counter-Strike 2
Úvodní kvalifikace AORUS MČR Tour přilákala 25 domácích týmů. Mezi nimi nechyběly jak zajímavé mixy, tak zástupci organizací jako GLORE, ANDROMEDA, Sazka.BRUTE nebo NecroRaisers. Do druhého a rozhodujícího dne se však mohla dostat jen nejlepší čtveřice, o kterou nepřijdete na živě komentovaném streamu.
AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Celé klání začalo skupinovou fází, tak, aby si zahrál naprosto každý. Nejvíce suverénní byly týmy GLORE, Cryptova a E-RIVALS, které neztratily ani 10 bodů a šli do play-off ve velkém klidu. Pro postup do druhého dne bylo potřeba zvítězit ještě dvakrát, což se ale ne všem povedlo. E-RIVALS překvapivě nestačili na akademii MSI Inside Games a GLORE po bitvě plné prodloužení se Sazka.BRUTE EVO následně podlehli Nedoceněným Talentům. Sestava se jmény jako NaturalG, HenkkyG nebo creze vychází ze sestavy Winfinity, která se dostala na HAL3000 MČR Tour. Nenápadně je tak v boji o postup také ve druhém případě, stačí jen zvládnout poslední krok.

Kromě talentů a Cryptovy najdeme v nejlepší čtyřce také sestavy organizací NecroRaisers a 1dayHeroes. NecroRaisers jsme také viděli na úvodní zastávce sezóny, v kádru 1DH pak najdeme jména jako Kokaina, tMs1k nebo ruský hráč PALICH. Streamovaná neděle slibuje velkou podívanou, tak se nezapomeňte zastavit u nás na Twitch kanále PLAYzoneCZ. Vybraným semifinále a následným finále o lepší seed vás provedou Shadye a huhy.

AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone
Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AORUS, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.