Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď si zahrát náš turnaj a buď součástí seriálu MČR!

12. 6. 2021 | 12:20 Counter-Strike 2
25 účastníků a z toho 23 poražených. Takový je výčet úvodní kvalifikace AORUS MČR Tour, ze které na další milník sezóny postoupily týmy Nedocenené Talenty a NecroRaisers. Pro všechny ostatní ale o tomto víkendu přijde další šance, tak dej dohromady čtyři parťáky a přijď se zapojit do nejvíce dostupného a prestižního seriálu v jednom.
AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

AORUS MČR Tour bude za necelý měsíc hostit osm nejlepších týmů domácí scény, vedle nich se ale můžete představit i vy. Vodafone MČR v počítačových hrách je historicky dostupný naprosto každému, v čemž tkví jeho kouzlo. Stačí jen dát dohromady pětičlennou sestavu, zaregistrovat se do nejbližšího turnaje a zkusit štěstí. Formát je navíc nastaven tak, aby si každý zahrál více než jeden zápas, i kdyby vám to k postupu nevycházelo.

AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

V první kvalifikaci se objevila celá řada organizací, ale také týmů bez nich. Být pod křídly známého pojmu na scéně není nutností, mnohdy naopak výhodou. Právě AORUS MČR Tour může být vaší vstupenkou do velkého světa esportu, pokud si věříte, že na to máte a dokážete zaujmout týmovými či individuálními dovednostmi. Každý turnaj začíná skupinovou fází, kde stačí zaznamenat vítěznou sérii, získáte tím dobré nasazení do play-off a poté vás od postupu bude dělit jen několik zápasů od toho, abyste mohli vyzvat špičky typu Entropiq Prague.

Další kvalifikační turnaj proběhne už tento víkend, tak si nic neplánuj ani nehledej výmluvy. Těšíme se na tebe!

Přehled všech součástí AORUS MČR Tour:
Sobota a neděle 5. a 6. červnaAORUS MČR Tour – 1. kvalifikace
Sobota a neděle 12. a 13. červnaAORUS MČR Tour – 2. kvalifikace
Sobota a neděle 19. a 20. červnaAORUS MČR Tour – 3. kvalifikace
Sobota a neděle 26. a 27. červnaAORUS MČR Tour – 4. kvalifikace
Pátek až neděle 2. až 4. červenceAORUS MČR Tour – Velké finále
Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AORUS, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.