Přejít k hlavnímu obsahu

Xnapy povede domácí tým na Twitch Rivals! Vypořádat se musí rovnou se třemi tituly od Riotu

15. 6. 2021 | 19:00 Twitch.tv
Jestli ani vy nevíte, jak se vypořádat s nadcházejícími pařáky, máme pro vás skvělou zprávu! Už za týden začíná další Twitch Rivals turnaj, který se tentokrát odehraje rovnou ve třech titulech od Riot Games, a ani tentokrát samozřejmě nebude chybět česká účast. Pojďte s námi podpořit úsilí domácího týmu v čele se Xnapym, a to pěkně z chládku a pohodlí domova!
Riot Games Summer Rumble
Riot Games Summer Rumble
Zdroj: Riot Games

Držte si klobouky, zanedlouho je tady totiž další napínavý Twitch Rivals turnaj, ve kterém ani tentokrát nebude chybět zastoupení našich domácích streamerů a tvůrců! Nadcházející turnaj nese název Riot Games Summer Rumble, a jak jméno lehce napovídá, nejedná se o prostou soutěž v jedné hře, ale rovnou ve třech oblíbených titulech od Riot Games: League of Legends, VALORANT a Teamfight Tactics.

O naši kvalitní evropskou podívanou se mezi 22. a 24. červnem postará 10 týmů složených právě z oblíbených tvůrců obsahu a zkušených hráčů vybraných her, kteří se toto léto utkají o titul letních šampionů. Každá soutěžící země má jednu oblíbenou osobnost v roli kapitána, jenž má na starost sestavit tým a posléze ho dovést k výhře. Kapitáni také budou navíc streamovat všechny zápasy na svých kanálech, aby si turnaj mohli užít opravdu všichni fanoušci v domácí atmosféře.

Kapitáni jednotlivých týmů
Kapitáni jednotlivých týmů
Zdroj: Riot Games

Kdopak bude tedy stát v čele našeho domácího týmu? Jmenovaným kapitánem nebude samozřejmě nikdo jiný než oblíbený streamer a komentátor Xnapy! Prozatím si na detailní informace musíme ještě počkat, nyní je však na Xnapym, ale i na dalších kapitánech, aby si chytře zvolili celkem 14 tvůrců, kteří budou ve vybraných hrách bojovat o titul. Každý tým tak musí sehnat 5 VALORANT hráčů, 5 hráčů League of Legends a 4 hráče TFT.

Složení týmu zatím neznáme, ale jedním z naších tipů je bývalý hráč League of Legends a současně jedna ze špiček v Teamfight Tactics, Thrae, který tuto událost "podezřele" sdílel na Facebooku. Thrae by mohl být celkem pochopitelnou a silnou posilou do našeho domácího celku, ale vše jsou to prozatím pouze spekulace, kompletní seznam účastníků se zveřejní až 18. června. Turnaj budou všichni moci sledovat na oficiálním kanále Twitch Rivals, ale samozřejmě pro ten nejlepší zážitek také u Xnapyho.