Přejít k hlavnímu obsahu

Dokonalý split to sice není, ale SINNERS po vyrovnaném boji s Entropiq Prague vyhrávají Sazka eLEAGUE

20. 6. 2021 | 18:00 Counter-Strike 2
Velkolepá soutěž Sazka eLEAGUE jde do závěru své třetí sezóny. Ve hře je opravdu tučný obnos peněz, který, jak se zdá, vyhecoval SINNERS Esports k možná nejlepším výkonům jarní části sezóny. Dotáhnou tuhle jízdu až za dalším cenným titulem?
SINNERS CS:GO tým
SINNERS CS:GO tým
Zdroj: SINNERS

SINNERS Esports se pro letošní rok rozhodli, že jim stačí jedna domácí soutěž. Vybrali si Sazka eLEAGUE, kde nyní chtějí přidat svůj třetí titul do sbírky. Z loňského roku už mají na kontě 650 tisíc korun a další stovku na kontu mohou přidat o tomto víkendu. Po suverénní výhře základní části byl jejich semifinálovým soupeřem tým ENTERPRISE esports, který jim v předchozím střetnutí dokázal na jedné mapě uštědřit 14 bodů. Tentokrát se ale podobně vyrovnané dění nekonalo a EP dohromady uhráli jen 10 bodů. SINNERS se i přes nemoc ve svém táboře vyhecovali k parádním výkonu, kdy naprosto všichni hráči nasbírali kolem 1,5 K/D ratio. Výsledek 16:6 a 16:4 je jednoznačnou demonstrací hry kočky s myší a česká jednička míří za svým dalším bezchybným splitem.

Od druhého semifinále se čekala tuhá bitva, protože Sampi.Tipsport na závěr základní části porazili Entropiq Prague 2:0 a tím postoupili přímo do semifinále. Motivace obou týmů tedy byla jednoznačná, oba chtěli vyzvat SINNERS o titul, protože finále je hlavním cílem každého jejich pronásledovatele. Série začala výběrem mapy Dust 2 od EIQ, na němž soupeř dotahoval, ale příliš pozdě. Po výhře 16:12 se šlo na Inferno, kde Sampi šli do vedení, ale po změně stran se jim ho udržet nepodařilo. Entropiq za T stranu vyhráli 10 z 11 kol a jasně ukázali, že právě oni si nejvíce zaslouží místenku ve finále. Ve vší úctě, od Entropiq Prague se očekává, že by SINNERS mohli potrápit ze všech týmů nejvíce. Budeme svědky jednoznačného finále, nebo EIQ hříšníky potrápí?

Štítky: Sazka eLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.