Přejít k hlavnímu obsahu

Čtrnáctým účastníkem AORUS MČR Tour je další z mnoha překvapivých, individuálně zdatných mixů

23. 6. 2021 | 15:22 Counter-Strike 2
Třetí kvalifikace vstříc AORUS MČR Tour opět nabídla řadu příběhů. I do třetice se však podařilo uspět týmu, od kterého to čekal jen málokdo. Nejde o žádnou sestavu pod známou organizací, pětice pod označením COJAVIM navíc spolu hrála vůbec poprvé. Bude chemie fungovat i v hlavním turnaji?
AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Jak často opakujeme, seriál Vodafone MČR v počítačových hrách je naprosto pro každého. V posledních týdnech se navíc krásně ukázalo, že stačí dát dohromady mix dobrých kamarádů a úspěch se může zrodit co nevidět. V prvních dvou kvalifikacích vždy vedle týmu pod organizací postoupila nějaká sestava, která hrála sama na sebe, a totéž se stalo i ve třetím dějství. Skupinová fáze totiž dopadla tak, že ve spodní části vyřazovacího pavouka byla jediná organizace. Sazka.BRUTE Juniors sice došli až do semifinále, tam ale po dalším hezkém výkonu narazili.

Ve velké formě hrající tým COJAVIM byl na až moc silným soupeřem. Pětice podvedením Vojtěcha 'vojTT' Bartoňka za celý turnaj prohrála pouze s favorizovanými GLORE, jinak jim nikdo problémy příliš nedělal. Přešli totiž přes E-RIVALS nebo čtvrtfinálového soka v podobě týmu Fešáci. Třímapový semifinálový boj udělal z týmu pod názvem COJAVIM čtrnáctého účastníka AORUS MČR Tour, litovat vojTT a spol. mohou jen nezvládnutého finále, kde po dalších třech těžkých mapách nestačili na ANDROMEDU a musí se spokojit s nižším seedem.

Kdo za tento celek dále hraje? Z dřívější doby se vojTT zná především s Patrikem 'bAdu' Baďurou, loni si společně chvíli zahráli 2. Tipsport COOL ligu za Cyber Gaming. Nejznámějším jménem sestavy může být Matěj 'mult1' Krejčík, dříve například hráč DEFEATERS. Velkou nadějí pětice COJAVIM je mladičký střelec Michael 'boby' Mečl, který na scéně prorazil s týmem Sazka.BRUTE EVO, který ale ve třetí kvalifikaci chyběl. Zajímavou sestavu, která spolu v kvalifikaci nastoupila vůbec poprvé, uzavírá dřívější Hearthstone hráč Ondřej 'Crowiee' Krákora.

Štítky: AORUS, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.