Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš si se svou kapelou zahrát přímo na DreamHacku? Máš jedinečnou šanci

24. 6. 2021 | 14:00 Všechny hry
Turnaj DreamHack každý rok přichází s nabitým doprovodným programem, přičemž letos má šanci podílet se na něm naprosto kdokoli. Pořadatelé totiž vyhlásili konkurz pro rockové a metalové kapely, které si mohou letos opět zahrát přímo na hlavní stage.
DreamHack
DreamHack
Zdroj: DreamHack

Kapely se mohou přihlašovat do soutěže The DreamHack Battle of the Bands do pátku 25. června, kdy se uzavírají registrace. Pro registraci je potřeba do formuláře nahrát alespoň tři skladby, podle kterých organizátoři vyberou nejlepších osm kapel. Podle diváckého hlasování se poté nejlepší osmička rozdělí do pavouka, který v živém vysílání v rámci DreamHack Beyond rozhodne už 30. července o tom, kdo si zahraje na nejbližším DreamHacku.

Kromě šance zviditelnit se mají kapely i finanční motivaci, na vítěze totiž kromě živého koncertu na DreamHacku čeká i odměna ve výši 1000 dolarů. Kromě toho se připojí ke známým rockovým nebo metalovým kapelám jako Trivium, Halestorm, Cane Hill a Amaranth, které už se na DreamHacku jednou představily. Máš nějakého kamaráda v kapele nebo jsi sám její součástí? Nepromeškej tuhle životní příležitost a zkus své štěstí v konkurzu.

DreamHack Beyond
DreamHack Beyond
Zdroj: DreamHack
Štítky: dreamhack, kapela
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.