Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš se dostat až po bok SINNERS? Druhá zastávka letošní sezóny nabízí poslední kvalifikaci

26. 6. 2021 | 11:50 Counter-Strike 2
Venku je počasí jako na houpačce. Chvilí horko, chvíli deštivo. Místy se zdá, že v chládku za počítačem je vlastně nejlépe – pojďte tedy využít předpovědi počasí a přijít si naposledy zabojovat o postup do AORUS MČR Tour, dalšího milníku letošní sezóny, kde se můžete utkat s domácí špičkou.
AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

AORUS MČR Tour má za sebou tři kvalifikační turnaje, ve všech případech vždy uspěl jeden tým s organizací a jeden překvapivý mix. Uspět tedy může každý, stačí jen zkusit štěstí a přijít se zúčastnit. Vše začíná skupinovou fází, kde si zahrají všichni alespoň dva, tři zápasy, a kdo ví, třeba se vám zadaří a v play-off jsou šance otevřené. Do hlavního turnaje postoupí dva nejlepší celky, tak neváhej a dej dohromady čtyři kámoše. 4. kvalifikace čeká!

AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone
Přehled všech součástí AORUS MČR Tour:
Sobota a neděle 5. – 6. červnaAORUS MČR Tour – 1. kvalifikace
Sobota a neděle 12. – 13. červnaAORUS MČR Tour – 2. kvalifikace
Sobota a neděle 19. – 20. červnaAORUS MČR Tour – 3. kvalifikace
Sobota a neděle 26. – 27. červnaAORUS MČR Tour – 4. kvalifikace
Pátek až neděle 2. – 4. červenceAORUS MČR Tour – Finále
Štítky: AORUS, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.