Přejít k hlavnímu obsahu

Anomaly omylem odhalil svoji tvář, stream ihned vypnul, moc to ale nepomohlo

27. 6. 2021 | 17:51 Všechny hry
Někteří tvůrci obsahu dávají přednost tomu, aby jejich identita byla všem záhadou. V dnešním virtuálním světě to však může být pro mnoho lidí těžkým oříškem. Anomaly, jeden z nejznámějších CS:GO streamerů, se po necelých 14 letech omylem na streamu odhalil. Stream okamžitě vypnul, po krátké chvilce však pokračoval ve svém programu dál.
Anomaly
Anomaly
Zdroj: Google

Mnoho tvůrců obsahu, jak už na Twitchi, nebo kdekoliv jinde, zobrazuje svoji tvář a "sláva" kterou tím získávají a s tím i příchod popularity ve svém okolí jim nejspíše nevadí. Vidí v tom často způsob, jak se více přiblížit jejich komunitě. Ne každý youtuber nebo streamer se však řídí stejnou filozofií.

Malé procento těchto tvůrců obsahu na internetu dává přednost utajení jejich vzhledu, často jim právě tento krok přináší velký úspěch. Jeden z těchto lidí je i Ludwig "Anomaly" Lagerstedt, který se po celou dobu kariéry snažil svůj obličej zakrývat, ať už maskou nebo jakoukoliv pokrývkou hlavy, která by mu pokryla i obličej. Tyto masky se staly obrovskou součástí jeho online osobnosti. Bohužel pro něj se s ním jeho streamovací program nepohodl a omylem se 26. června, na začátku svého 24 hodinového streamu objevilo vysílací webové okno jeho webkamery, přičemž jeho obličej na ni byl zcela odkrytý.

 

Nejen pro něj, ale i pro jeho diváky, bylo ukončení streamu velké zklamání. Anomaly se totiž připravoval na zahájení masivní akce v CS:GO, kde chtěl otevřít 4 000 beden. Sám streamer to bral s humorem, i když svůj stream po této chybě ukončil, byl slyšet jeho atypický smích, spolu s dalšími lidmi v pozadí na jeho komunikačním zařízení.

Navzdory tomu, co by ostatní považovali za nešťastnou okolnost, se Anomaly nezdál být tímto incidentem příliš zmatený ani vykolejený a stream po krátké pauze opět zapnul. Samozřejmě se k incidentu nijak nevyjadřoval, ani nevracel a pokračoval ve svém streamu dál. Zdali taktika "dělám, že se nic nestalo" zabere, je v této chvíli otázkou, kterou nám zodpoví až čas.

Štítky: Anomaly