Přejít k hlavnímu obsahu

Dopadne pro E-RIVALS druhá MČR Tour lépe než ta první? Pomůže jim i někdejší vicemistr ČR

28. 6. 2021 | 14:57 Counter-Strike 2
Před tímto víkendem jsme znali 14 postupujících týmů na AORUS MČR Tour, seznam účastníků uzavřely týmy E-RIVALS a Fadee Gaming. Druhý jmenovaný celek už jsme si představili, tak nyní přichází na řadu ten, který nechyběl už na úvodním velkém turnaji sezóny.
E-RIVALS
E-RIVALS
Zdroj: sociální sítě týmu

Další velký milník sezóny klepe na dveře, AORUS MČR Tour vypukne již tento pátek. Pro rozlosování úvodních duelů a následných skupin však bylo potřeba dohrát kvalifikační turnaje, ten poslední vůbec poprvé vyšel nejlépe dvěma organizacím. E-RIVALS a Fadee Gaming se o týden dříve potkali ve finále TopGaming Amatérské ligy, takže se oba celky znají moc dobře. Tentokrát sice triumfoval druhý jmenovaný, s ERVS se ale počítat musí.

Organizace E-RIVALS se v minulosti ukázala třeba na V4 Future Sports Festivalu, co se týče současné sestavy, tak ta na poslední pokus postoupila již na předchozí HAL3000 MČR Tour. Od té doby se v týmu udály dvě změny, v některých případech vynucené. Po špičkových individuálních výkonech si Dark Tigers z E-RIVALS vytáhli Davida 'Aralio' Vu, jehož nahradil Adrián 'NugeT' Klempa. Ten se okamžitě stal jedním z klíčových tahounů, což například po boku Samuela 'Snake' Hriadela platilo právě v poslední kvalifikaci na AORUS MČR Tour. Nejnovější posilou se v průběhu kvalifikačního cyklu stal Roman 'emcoR' Jurčák, naposledy hráč druholigového týmu Gifted.uRage.

Kromě nich se ale musí zmínit Erik 'rufus2K' Mráz, vicemistr ČR z roku 2016, který tehdy hrál po boku Maxe 'SHOCK' Kvapila. Pátý hráč E-RIVALS, Maroš 'Duckyy' Režňák, zase před mnoha lety hrál s dnešní superhvězdou Adamem 'NEOFRAG' Zouhar, takže se nedá říct, že by jednotliví zástupci dnešních ERVS měli za sebou špatnou kariéru. Nyní by se však rádi dostali zpět nahoru, a byli tím pádem úspěšnější, než na předchozí MČR Tour.

Štítky: e-rivals, AORUS, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.