Přejít k hlavnímu obsahu

Chcete vyhrát špičkové HyperX příslušenství? Zapojte se do do souteže na Instagramu MČR

2. 7. 2021 | 17:20 Counter-Strike 2
AORUS MČR Tour je za dveřmi a vy si kromě jejího sledování můžete odnést i nějakou pěknou cenu. Na Instagramu MČR v počítačových hrách totiž ode dneška probíhá soutěž ve spolupráci s partnerem HyperX, v níž můžete vyhrát skvělé herní periferie!
Soutěž s HyperX
Soutěž s HyperX
Zdroj: grafika PLAYzone

Fanoušci, máte rádi soutěže? Jestli ano, tak pro vás máme skvělou zprávu. Na Instagramu MČR v počítačových hrách startuje ku příležitosti AORUS MČR Tour, druhého kvalifikačního turnaje na vrchol sezóny, bohatá soutěž, která bude probíhat až do 5. července!

Jelikož je soutěž organizována špičkovou herní značkou HyperX, vyhrát můžete kvalitní a poctivé herní příslušenství. Jmenovitě jde o obří podložku Fury S XL, mechanickou klávesnici Alloy Elite II, sluchátka Cloud Alpha S a ultralehkou myš Pulsefire Haste. Jak můžete vidět, jde o opravdu zajímavé ceny, které by zcela jistě vylepšily váš herní koutek. A jak se zapojit?

Po kliknutí na obrázek níže se dostanete na soutěžní příspěvek. V něm najdete veškeré pokyny, které jsou ale velmi jednoduché. Stačí pouze sledovat profil MČR v počítačových hrách, olajkovat zmíněný soutěžní příspěvek a v komentářích označit své dva kamarády. Potom už stačí jen čekat a doufat, že se zrovna na vás usměje štěstí. Všem soutěžícím držíme palce!

Soutěž s HyperX!
Soutěž s HyperX!
Zdroj: MČR v počítačových hrách
Štítky: HyperX
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.