Přejít k hlavnímu obsahu

Máte slabší počítač? Zkuste své štěstí v soutěži s AORUS a vyhrajte nabušené herní komponenty!

3. 7. 2021 | 11:32 Counter-Strike 2
S probíhající AORUS MČR Tour tu máme další soutěž, kterou si pro vás připravil hlavní partner této Tour, AORUS! V ní vzhledem k zaměření této značky budete moct vyhrát skvělé herní komponenty, pěknou postavičku a taktéž merch pro svého kamaráda. Jak se zapojit?
AORUS soutěž
AORUS soutěž
Zdroj: grafika PLAYzone

Druhý milník letošní sezóny AORUS MČR Tour začíná nabírat na obrátkách a vedle ní nesmí chybět ani soutěže. O první jsme informovali včera, dnes se podíváme pod pokličku té druhé. Hlavní partner druhého kvalifikačního turnaje na Vodafone MČR 2021 AORUS si pro fanoušky připravil na svém Instagramu zajímavou soutěž, do které se může zapojit naprosto každý.

Ve hře bude jako hlavní cena špičková high-end základní deska Z590 AORUS ELITE AX, na kterou se ve své mašině budete moci absolutně spolehnout. V soutěži nechybí ani zdroj, další podstatná část herního PC. Organizátoři poslali do hry AORUS P750W 80+ GOLD Modular, jenž bude s velkou ochotou napájet vaše ostatní komponenty. Když se na vás štěstí při těchto dvou cenách neusměje, nezoufejte. Stále máte šanci získat pěknou postavičku AORUS Chibi nebo AORUS merch.

Do soutěže se zapojíte v podstatě stejně, jako při té minulé. Stačí sledovat Instagram AORUS, dát like na soutěžní příspěvek a taktéž v komentářích označit svého jednoho kamaráda, pro něhož je mimochodem určen zmiňovaný balíček s merchem. Hodně štěstí všem soutěžícím!

Soutěž s AORUS!
Soutěž s AORUS!
Foto: AORUS
Štítky: AORUS
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.