Přejít k hlavnímu obsahu

Titul nejlepšího vyzyvatele AORUS MČR Tour získávají Fadee Gaming!

4. 7. 2021 | 21:30 Counter-Strike 2
Challenger část AORUS MČR Tour zná svého nejlepšího Vyzyvatele! 4 nejlepší týmy ze základní fáze se mezi sebou popraly o cenné MČR body, nejlépe z tohoto boje vyšli Fadee Gaming, kteří po výhře ve finále nad ANDROMEDOU stoprocentně splnili svá očekávání.
Play-off Challenger části - AORUS MČR Tour
Play-off Challenger části - AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Update: Tak i Challenger část už zná svého šampiona! Ve finále o cenných 150 MČR bodů se po třímapové bitvě s NedocenenýmiTalenty ukázala ANDROMEDA, společně s ní pak také po čisté výhře nad E-RIVALS i Fadee Gaming. A byli to právě hráči v zelenočerném, kteří si bez větších problémů dokráčeli i pro celkové prvenství!

Celkové odměny a pořadí v Challenger části:


Vedle probíhající Mistrovské části, kde se bojuje o vstupenku na MČR, se hraje i ta s názvem Challenger. V ní se některé zápasy odehrály velmi rychle, což znamená, že část play-off můžeme začít už během sobotního odpoledne. Hrát se nebude nijak složitě, ve hře je jen jeden pavouk s celkovými třemi zápasy. Kdo prohraje, končí na celkovém 11. – 12. místě, vítězové si pak zahrají finále o nejlepšího Vyzyvatele, kterémuž náleží 9. místo.

První tým, který se do této závěrečné fáze dostal, byl ANDROMEDA. Hráči okolo zkušeného Lukáše "vergiL" Majerika si v pátek večer poradili v tří mapové bitvě s eSuba Youngsters 2:1, dnes ráno také pohodově porazili Fadee Gaming 2:0. Jejich soupeřem bude mix NedocenenéTalenty v čele s Ľubošem "HenkkyG" Ilkem a Peterem "NaturalG" Turčanem. Ti ve svém úvodním zápase trochu překvapivě padli 2:0 s E-RIVALS a do play-off se tak museli dostat přes spodní pavouk. Tam ale oba jejich protivníci, nejdříve Saurians a pak NecroRaisers, vzdali zápas kvůli nepřítomnosti některých svých hráčů a Talenti se tak do play-off paradoxně dostali s žádným vítězstvím a jednou prohrou. To ale nic neznamená, teď mohou ukázat svůj talent a skončit na prvním místě, respektive devátém v celém turnaji. 

Další semifinálovou dvojičku budou tvořit E-RIVALSFadee Gaming. První zmiňovaní se do play-off dostali z prvního místa jen nedlouho po ANDROMEDĚ. Nejdříve předvedli skvělý výkon proti NedocenenýmTalentům, pak dostali free win proti NecroRaisers, kteří bohužel nedokázali poskládat všech pět hráčů. Fadee Gaming měl svoji cestu podstatně složitější. Nejdříve v těžkém boji sice porazili mix Saurians 2:1, pak ale jednoznačně prohráli s týmem ANDROMEDA.  Svůj postup do play-off tak museli urvat až v třetím kole, eSubu Youngsters ale dokázali porazit čistě bez ztráty mapy a mohou být určitě spokojení. A co víc, proti E-RIVALS budou rozhodně plnohodnotným soupeřem!

A co streamy? Na našem kanále PLAYzoneUP proběhne živé vysílaní všech nedělních zápasů, tak dojdi na stream držet palce svému oblíbenému týmu. Veškeré časy soubojů naleznete v pavouku, který pro vás samozřejmě budeme aktualizovat.

Play-off Challenger části AORUS MČR Tour
  Slovensko E-RIVALS0      
 9:16, 16:19   Slovensko Fadee Gaming2   
  Slovensko Fadee Gaming2      
    16:12, 16:7   Slovensko Fadee Gaming 
  Česká republika ANDROMEDA2      
 6:16, 16:4, 16:14   Česká republika ANDROMEDA0   
  Slovensko NedocenenéTalenty1      

Poznámka: Časy jsou pouze orientační, v případě rychlého spádu mohou začít vždy dříve, než je psáno. Článek budeme aktualizovat.

Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Foto: MČR
Štítky: AORUS, MČR
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.