Přejít k hlavnímu obsahu

Výborně! Entropiq Prague získávají další titul na polském turnaji

4. 7. 2021 | 22:56 Counter-Strike 2
Česká sestava organizace Entropiq opět ukázala, že se s ní musí počítat i v zahraničí. V nedělním finálovém utkání turnaje Polish Esport Cup totiž dokázala porazit ukrajinský tým ex-Marlian a odnést si tak výhru v podobě 3 tisíc dolarů.
Entropiq Prague
Entropiq Prague
Zdroj: Entropiq

Hráči Entropiq Prague nejsou na tomto polském turnaji žádnými nováčky, již na podzim loňského roku ho ovládli poprvé, tehdy se ve finálovém souboji utkali s domácímPompa Teamem. Možná i díky tomuto skvělému výkonu obdrželi pozvánku i do jeho dalšího pokračování a opět potvrdili, že se jim mezi polskými výběry velmi daří a prokousali se až do finále.

Ještě před finálovým zápasem museli Entropiq Prague zvládnout dva nelehké duely v play-off. V prvním kole se představili proti týmu IN.GAME, hned na první mapě, kterou byla Mirage, ale soupeře zaskočili a zvítězili v poměru 16:8, protivník však dokázal odpovědět na mapě Vertigo vítězstvím 16:10 a srovnal tak stav série na 1:1. Decider však opět lépe vyšel českým hráčům, kteří tak mohli slavit postup do semifinále.

V semifinále pak zkřížili cestu českému týmu hráči polského PACT, ti však nedokázali na Entropiq Prague najít recept v ani jedné z map, na Dust II podlehli jasně 6:16 a na Nuku i přes velkou snahu a viditelné zlepšení také neuspěli. Turnaj tak uzavřeli porážkou 11:16, zato hráči v čele s Michalem "leckr" Kadlíčkem už se mohli těšit na nedělní finálové utkání.

Zde je vyzval ukrajinský tým aktuálně okupující 53. příčku žebříčku HLTV. Ex-Marlian se však rozjetý pražský vlak nepodařilo zastavit a po mapách Dust II a Mirage tak končí těsně před nejvyšším stupínkem. Entropiq Prague naopak přidávají do své sbírky úspěchů další titul a hezkých pár tisíc dolarů do kapsy k tomu.