Přejít k hlavnímu obsahu

Sparta si udržela mistra AXE COOL ligy, Entropiq propouští. Jaká škatulata se budou hýbat dále?

7. 7. 2021 | 18:59 EA SPORTS FC 24
S koncem FIFA 21 je pro naše domácí organizace třeba začít hledat nové hráče, nebo naopak podpořit své stávající zástupce. Sparta si udržuje svoji hlavní hvězdu a jednu z předních tváří domácí scény, Emericksona. Bohužel v Entropiqu to je přesně naopak a propouští většinu své FIFA sekce poté, co proběhla vzájemná dohoda s hráči RIIJK, Huhnak a Venny.
Přestupové novinky naší domácí scény jsou tady!
Přestupové novinky naší domácí scény jsou tady!
Zdroj: AC Sparta Praha fotbal, a.s

Je tady konec dalšího ročníku nejpopulárnějšího fotbalového simulátoru a s ním přichází na řadu i přestupy na esportové scéně. Právě tento rok je na naší scéně zatím naprosto nabitý a tudíž se i přestupy a nové kontrakty začínají řešit skoro jako ty z reálného fotbalu a my u toho nemůžeme chybět.

Jako první se samozřejmě musíme zastavit u Emericksona. Ani tentokrát nás ovšem nezklamal a zůstává věrný Spartě. Byla by to asi chyba jak z jeho strany, tak ze strany klubu z Letné, neprodloužit s ním smlouvu. Kromě skvělých výkonů na hrací ploše je i výborným bavičem a streamerem, takže se určitě jedná o výhru pro obě dvě strany. Rovněž Caster přidával na svém Instragram stories o prodloužení smlouvy se Spartou, takže jediným otazníkem zůstává The Johny, který se v poslední době začal soustředit spíše na streamování a není ani nijak extra aktivní v turnajích.

Dále zůstává "volný" MarioOso99, pro kterého po čerstvých novinkách zůstává hodně možností. Jako jedna z těch hlavních se jeví určitě Sampi, kde chybí nějaký parťák Seronovi. Ovšem s rozpuštěním sekce v Entropiqu (ke kterému se za chvíli dostaneme), se nabízí právě zde docela slibná příležitost, která by stála za zvážení pro obě strany a pravdou je, že Mariosovi se při posledním rozhovoru v očích zeleně zablesklo. Náhoda?

Teď už k těm smutnějším novinkám. Entropiq během včerejška oznámil konec tří hráčů ze své FIFA sekce - konkrétně se s nimi loučí RIIJK, Huhnak a Venny. Jediným hráčem zůstal Fully, takže se dá předpokládat, že Entropiq určitě nemá v plánu končit na FIFA scéně, ale chtějí se podívat po nových možnostech. Pro ostatní kluky tak zůstává svět nadále otevřený a možná o nich neslyšíme naposled. Třeba Venny se už v minulosti podíval do zahraničí, přesněji do Southamptonu, kde nějakou tu chvíli hájil jejich barvy. Objeví se pro některého z těchto borců podobná nabídka?

Přidat se můžete i vy!
Přidat se můžete i vy!
Foto: PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.