Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasuj o tom, kdo se představí v THE NEW AXE EFFECT Showmatchi!

22. 7. 2021 | 10:00 EA SPORTS FC 24
Třetí FIFA COOL sezóna míří pomalu, ale jistě ke konci. Tento netradiční ročník nám prozatím přinesl staro-novou AXE FIFA COOL Ligu a nově také Big Shock! COOL Pohár. Celou třetí sezónu uzavře THE NEW AXE EFFECT Showmatch, který se odehraje v sobotu 24. července. O tom, kdo se představí v tomto showmatchi, rozhodnou sami diváci, tudíž můžete hlasovat i vy!
THE NEW AXE EFFECT Showmatch!
THE NEW AXE EFFECT Showmatch!
Zdroj: PLAYzone

Blíží se nám konec FIFY 21 a s ním i třetí FIFA COOL sezóna. Poslední událostí na programu je THE NEW AXE EFFECT Showmatch, který je opravdu originální svým formátem a také počtem hráčů. Celkem se zúčastní 10 hráčů, kteří budou rozřazeni do dvou týmů. Kompletní sestava pro tento showmatch je prozatím neznáma, avšak to se zanedlouho změní. Pro tuto chvíli jsou nominováni pouze kapitáni obou kádrů - Emerickson a Saint_SB10. První jmenovaný byl zvolen díky výhře v AXE FIFA COOL Lize a druhý jmenovaný pak díky vítězství v Big Shock! FIFA COOL Poháru

THE NEW AXE EFFECT Showmatch se bude hrát formátem All-Kill. Pro příznivce FIFY je tento formát méně známý, ovšem například fanoušci StarCraftu ho znají velmi dobře. Jedná se o velmi atraktivní formát, kdy se hraje do poražení celého týmu. Po hře mezi prvními dvěma hráči bude vítěz hrát znovu. Poražený je nahrazen hráčem, který je okamžitě po první hře vybrán, aby vyzval vítěze první hry. Tak to pokračuje, dokud není určen vítěz. Do hry může být zapojen i kapitán, jenž má na starost dirigovat svůj tým.

O tom, kdo obsadí osm volných míst v THE NEW AXE EFFECT Showmatchi, rozhodnete čistě vy, diváci. Jméno, které byste chtěli vidět na streamu, je potřeba napsat pod speciální příspěvek na Facebooku PLAYzone. Při výběru máte volnou ruku a je možné hlasovat klidně pro více hráčů. Hlasovat a nominovat nová jména můžete až do čtvrteční půlnoci. Nakonec bude vybráno osm nejchtěnějších jmen, které budou na sobotním streamu nalosována do jednotlivých týmů.

Závěrečnou událost třetí sezóny můžete sledovat na našem Twitch kanále v sobotu 24. července od 14:00.