Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness MARVO budou pomáhat v cestě na MČR dvě nové posily z Dynamo Eclot

29. 7. 2021 | 21:11 Counter-Strike 2
Sestavy účastníků 1. Tipsport COOL ligy se začínají ukazovat v plné síle. Po nové posily Dynamo Eclot a zbrusu nové soupisce DEFEATERS se jako další v těchto dnech přidávají eEriness MARVO, kteří po měsíci opět mění několik hráčů.
eEriness
eEriness
Zdroj: logo týmu

Začátkem března představili eEriness MARVO soupisku na rok 2021, od té doby ale sestava prošla několika dílčími změnami, tou největší pak na začátku července. Tým se rozloučil se třemi hráči, ani to ale nestačilo. Podle všech informací týmu hrozil rozpad, což při oznámení nové pětice nepřímo potvrdil manažer Jan Vyhnálek: „Dát dohromady novou soupisku bylo tentokrát extrémně těžké. Jména se měnila pomalu ze dne na den a já už se tak trochu hrozil, zda nebudeme muset naše sloty v nejhorším případě někomu přenechat.“

Představením nové sestavy DEFEATERS se svět dozvěděl o přestupu Matěje 'stinx' Štorka, kromě něj v eEriness MARVO skončil také Vojtěch 'Valencio' Mydlář, u něhož se na nové angažmá zatím čeká. Sestavu zachránili Pavel 'replay' Vaněk a Filip 'Lueg' Uxa, vedle kterých za eEriness již brzy nastoupí do 1. Tipsport COOL ligy také Dominik 'DOCKSTAR' Putirka. Co se týče nových tváří, tak vedení tradiční organizace využilo zemětřesení v Dynamo Eclot, Dominik 'desty' Černý a Patrik 'Lastík' Ptáček nepatří mezi vůbec špatná jména na to, že eEriness MARVO lepili sestavu na poslední chvíli. Opět tak budou platit za podceňovaného, ale nepříjemného soupeře.

Nové složení eEriness MARVO:

 Česká republika Pavel 'replay' Vaněk
 Česká republika Filip 'Lueg' Uxa
 Česká republika Dominik 'DOCKSTAR' Putirka
 Česká republika Dominik 'desty' Černý
 Česká republika Patrik 'Lastík' Ptáček

Zdroj: @eEriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.