Přejít k hlavnímu obsahu

Olympijskou střelkyni s přívěskem ze Zaklínače doma přivítala píseň "Toss A Coin To Your Witcher"

8. 8. 2021 | 18:46 Všechny hry
Ruská střelkyně Vitalina Batsarashkina získala olympiádě v Tokiu zlatou medaili s přívěškem ze Zaklínače na krku. Když se z Tokia vrátila domů do Omsku, přivítal ji sbor zpívající ruskou verzi zaklínačské písně „Toss A Coin To Your Witcher“, což se podařilo zachytit na videu.
Vitalina Batsarashkina
Vitalina Batsarashkina
Zdroj: Valery Sharifulin (Getty Images)

O jejím úspěchu jsme na PLAYzone již informovali. Píseň pochází ze seriálové adaptace Zaklínače od Netflixu, kde ji zapěje bard Jaskier při svém prvním setkání s Geraltem. Pro zajímavost existuje i česká verze, kterou nazpíval Ondřej Rychlý. Ruská verze je o poznání energičtější než Jaskierův zpěv, je ale jistě na místě – vždyť Batsarashkina dovezla úctyhodná dvě zlata a jedno stříbro. Svou zálibu ve videohře projevila už na minulé olympiádě v brazilském Riu, kdy své sportovní vybavení obohatila prvky Zaklínače.

Sportovkyně si takové přivítání nechala líbit, což je znát, když se na videu objeví v záběru, je vidět, že si zpívá s ostatními. Zaklínačský medailon nebyl ostatně jedinou videoherní stopou na letošní olympiádě. Již během průvodu soutěžících týmů během slavnostního zahájení zazněly ikonické skladby z japonských videoher. 

Zdroj: pcgamer.com