Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední kvalifikace série s Predatorem je tu! Nenech si ujít šanci na postup do finále

1. 9. 2021 | 08:01 Rainbow Six: Siege Turnaj
Po krátké pauze a letním oddychu se vracíme s dalšími turnaji v Rainbow Six Siege. Opět jsme spojili síly s Acerem a jeho značkou Predator, abychom domácím hráčům přinesli pořádnou porci zábavy, které kompetitivní turnaje umí nabídnout! Zkus štěstí v jedné z kvalifikací a třeba právě ty si odneseš hezkou finanční odměnu.
Predator Rainbow Six Siege turnaj
Predator Rainbow Six Siege turnaj
Zdroj: grafika PLAYzone

Jako už je v posledních měsících tradicí, i v tomhle případě je tu pro Rainbow Six Siege komunitu Acer Predator, tentokrát s jeho řadou herních notebooků Helios 300. Tím samozřejmě máme na mysli, že je tu pro všechny, kdo se nebojí zamazat si ruce od svých nepřátel v turnajovém prostředí! Na měsíc srpen jsme pro všechny za podpory našeho partnera připravili tři parádní turnaje, do kterých se můžeš zapojit i ty.

Stačí jen dát dohromady tým, mix, partu kamarádů, naprosto cokoliv a kohokoliv, s kým se nebojíš jít do akce a komu věříš, že s ním uspěješ, nebo si alespoň užiješ pořádnou porci zábavy! Jen ti nejlepší pak postoupí do měsíčního finále, kde se bude hrát o 7 000 Kč pro nejlepší dva týmy. A ještě jeden tip na závěr – čím víc kvalifikací zkusíte, tím větší šanci na úspěch máte. Myslíme na všechny, tak si to nenechte ujít!

Harmonogram Predator Rainbow Six Siege série:
Čtvrtek 19. srpna 18:00Predator R6S turnaj – 1. kvalifikace
Čtvrtek 26. srpna 18:00Predator R6S turnaj – 2. kvalifikace
Čtvrtek 2. září 18:00Predator R6S turnaj – 3. kvalifikace
Čtvrtek 9. září 18:00Predator R6S turnaj – finále
Štítky: Predator
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.