Přejít k hlavnímu obsahu

Headhunters ovládli další turnaj od REPUBLEAGUE o 500 euro. Kdo za ně střílel?

9. 8. 2021 | 09:50 Counter-Strike 2
Další víkend byl ve znamení dalšího letního turnaje od REPUBLEAGUE. Jeden z oblíbených Community Cupů přilákal tentokrát tři desítky týmů, které se utkaly o 500 euro. Do finále se, podobně jako v předchozích vydání, nedostal žádný známý celek, ale naopak mixy plné parádních jmen.
REPUBLEAGUE
REPUBLEAGUE
Zdroj: REPUBLEAGUE

Andromeda, MSI Inside Games AC, Team Moops, Universe nebo Online Vision Gaming. Nikdo z těchto týmů domácích organizací nedokázal uspět, jako jediný zavedený pojem se do druhého dne dostala sestava Fadee Gaming. Také tu ale čekal podobný osud, jako většinu výše jmenovaných celků. Fadee v semifinále narazili na jeden z hvězdných mixů, konkrétně Headhunters, kteří o kolo dříve ukončili snažení Moops. V horním pavouku zase řádil tým CreeprOVA, který v semifinále porazil sestavu jménem Nechám na tobě.

Na straně lovců hlav se představila dnešní sestava Cryptovy, kterou můžete vídat v 2. Tipsport COOL lize, jen posílená o NIA, v táboře vyzyvatelů se naopak představili dva bývalí hráči Cryptovy ze Sazka eLEAGUE a další známá jména Dytor, fino a Levi. Finálová bitva o 500 euro odstartovala mapou Dust 2, kde Headhunters zvítězili těsně 16:12. Herní pohodu si přenesli také na druhou mapu Mirage, kde triumfovali ještě o čtyři kola rychleji. Pětice ve složení MAXX, zyored, fredi, KWERTZZ, NIO si odnáší finanční odměnu, zatímco w8max a M1key podruhé v řadě skončili těsně pod vrcholem. Na poslední komunitní turnaj se můžete registrovat zde.

Štítky: REPUBLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.