Přejít k hlavnímu obsahu

Používáte headsetová sluchátka? Streamer vám řekne, proč byste neměli

14. 8. 2021 | 17:55 Twitch.tv
V dnešní době je na výběr množství sluchátek. Drátová, bezdrátová, nebo třeba rovnou headset. Pokud používáte právě headset, měli byste se mít na pozoru. Alespoň to tvrdí Twitch streamer, který sluchátka používá neuvěřitelných 14 hodin denně u hraní Apex Legends.
Brother Enoch
Brother Enoch
Zdroj: Enochův Twitter

Brother Enoch je populárním Twitch streamerem a hráčem Apex Legends. Na platformě ho sleduje přes 60 tisíc lidí, kterým ukazuje, jak se zlepšit právě v populárním battle royale titulu. Na TikToku před časem zveřejnil video, ve kterém vysvětluje, proč používá místo herního headsetu tzv. "špunty" (sluchátka do uší). Samotný důvod nejen že je zarážející, ale také poodhaluje, kolik hodin denně streamer u počítače tráví.

Používám špunty namísto sluchátek, protože hraju tuhle hru (Apex Legends) mnohem víc, než průměrný člověk. Denně jedu 10-14 hodin denně, 6 dnů v týdnu.

Pokud si to vynásobíme, streamer za týden nahraje 72 hodin. To je mnohem vyšší počet, než průměrní, a i než někteří profesionální, hráči nahrají. Potom pokračuje, že dalším důvodem, proč jsou podle něj špunty lepší, je ten, že sluchátka (headset) jsou váha navíc, která mu poté do hlavy udělá důlek, jako to má podle něj třeba streamer TimTheTatman.

Někteří fanoušci se mu pod videem vysmáli, protože jeho styl nepatří zrovna mezi ty nejzdravější. Hrát 14 hodin denně není úplně zdravotně nezávadné. Pokud sluchátka budete užívat jen pár hodin denně a na normální hlasitost, žádné nebezpečí vám nehrozí.

Zdroj: ginx.tv
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.