Přejít k hlavnímu obsahu

Streameři jedí nohama, aby nemuseli sundávat ruce z klávesnice

15. 8. 2021 | 10:54 Twitch.tv
Ruce jsou nejdůležitější periferií každého hráče. A proto by měly co nejvíc času zůstávat na myši, klávesnici nebo ovladači. A zbytečně se nerozptylovat třeba krmením. Chio si proto pro české streamery a jejich fanoušky připravilo jednoduchou výzvu: vymyslet co možná nejlepší způsob, jak sníst pytlík Chio specialit bez použití rukou.
Chio Fried Chicken
Chio Fried Chicken
Zdroj: oficiální grafika

Jak si s tím Herdyn, Natalkaa, Bladeito, Kaparzo, SpajKK a Nakashi poradí? A je lepší sehnat si osobního krmiče, nechat si jídlo přivézt autíčkem na ovládání, nebo jíst rovnou nohama?

To vše se dozvíte naživo přímo na jejich Twitch kanálech. Nebo rovnou vymyslete vlastní techniku, jak se najíst bezruč, pošlete svoje video a vyhrajte bednu Chio Fried Chicken, Cornados, Taccos nebo Donuts.

Víc informací zjistíte přímo na streamech nebo na chiochips.cz/kuromet.

Štítky: Chio Chips
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.