Přejít k hlavnímu obsahu

Přípravu na EPL si tři hráči SINNERS zpříjemnili výhrou víkendového turnaje od REPUBLEAGUE

16. 8. 2021 | 17:43 Counter-Strike 2
Poslední ze série Community Cupů od REPUBLEAGUE je u konce. I přes kolizi s CZ/SK kvalifikací na V4 Future Sports Festival se přihlásily necelé dvě desítky týmů, mezi nimiž opět nechyběla řada známých jmen.
REPUBLEAGUE
REPUBLEAGUE
Zdroj: sociální sítě soutěže

Poslední komunitní turnaj léta byl otevřen zahraničním týmům, což zapříčinilo vyšší účast, než se možná očekávalo. I přesto ale bylo klíčové, že se představili oba minulí finalisté. Tentokrát se ale týmy Headhunters ani CreeprOVA tak daleko nedostaly. Sestava s Levim nebo w8maxem nestačila na ruskou smečku Will be fine, která následně dokráčela až do finále spodní poloviny pavouka. V té horní jsme se dočkali velké bitvy již ve 2. kole, když se minulí šampioni Headhunters postavili BUDEMSEJMENOVAT se třemi reprezentanty SINNERS.

Hříšníci si zřejmě dali krátkou pauzu od neustálého tréninku, což trio ZEDKO, NEOFRAG, SHOCK využilo v další hraní CS:GO. V sestavě je doplnili Kinzo a Miley, celá pětice takto po výhře nad Headhunters došla až do finále, kde vyzvala Will be fine. Nepříliš známí Rusové českého soupeře trápili a úvodní Mirage muselo rozhodnout až první prodloužení (19:16), druhá mapa Inferno pak pro BUDEMSEJMENOVAT dopadla výhrou 16:11.

Vítěze závěrečného klání ze série Community Cupů o 500 euro už známe, REPUBLEAGUE však se svými turnaji bude pokračovat. V září totiž vypukne druhá sezóna jejich dlouhodobé ligy, kde se opět bude hrát o tučný prize pool. Tento víkend tedy bude na programu evropská kvalifikace, na kterou posléze naváže ta CZ/SK.

Štítky: REPUBLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.