Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane přiznává syndrom vyhoření. Plánuje si dát pauzu

17. 8. 2021 | 17:13 Twitch.tv
Pokud někdo dělá práci opravdu dlouho a stereotypně, je velice pravděpodobné, že se u něj dostaví syndrom vyhoření. Člověk pak nemá chuť do ničeho, speciálně do přidělené práce. Přesto, že jsou streameři pány svého času, vysílají pořád. Twitch streamerka Pokimane oznámila, že je se silami na dně.
Pokimane
Pokimane
Zdroj: Twitch Pokimane

Imane "Pokimane" Anys je jednou z nejznámějších tvůrkyň na Twitchi a YouTube, kde jí dohromady sleduje přes 16 milionů fanoušků. Před časem pronikla i do světa filmu, když si střihla menší roli v snímku Free Guy a objevila se v hudebním klipu Inferno od zpěvačky Bella Poarch. Přesto, že to vypadá, že Poki je na tom psychicky špatně.

Před časem vydala video, ve kterém mluví jak o svém syndromu vyhoření, tak o změně. Imane se dost otevřeně rozmluvila o pocitech, které z vyhoření má. Není to přitom poprvé. Před rokem se rozhodla vzít si měsíční pauzu, aby nabrala další síly na natáčení a streamování. 

Vím, že moje mysl, srdce a já si to vážně vážně nechceme přiznat, ale myslím si, že jsem vyhořelá jiným způsobem, než jsem byla v minulosti.

Poki je dle svých slov stále šťastná a spokojená se svým životem, a přesto, že jí to je líto, musí si přiznat, že nemůže dělat tu stejnou věc pořád a pořád dokola. Myslí si také, že je čas na změnu. Chtěla by si dát pauzu, na chvíli se od práce a všeho odtrhnout. Je to ale vzhledem k jejím zvykům velmi těžké. 

Dalším důvodem, proč si nemůže vzít dovolenou, je spolupráce s OfflineTV. Prý také v brzké době plánuje něco velkého odhalit. Velmi osobní video pak zakončuje tím, že nechce být jen otrokem peněz a vydělávat co nejvíce na úkor užívání si jejího mladého života. Jak sama říká, na svém účtu má sedmimístné číslo a nechce dělat to, co se od ní očekává.

Jsou peníze opravdu to, čeho chci ve svém životě nejvíc? Nechci, aby to bylo mojí normou.

Musíme uznat, že s Poki opravdu soucítíme. Život YouTubera a streamera je neustálé honění se za čísly, sledovaností a nápady bez větší možnosti dovolené, protože je možné, že vaše místo může kdykoliv někdo převzít.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Pokimane
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.