Přejít k hlavnímu obsahu

Sleduj víkendový stream Guseppe MČR Tour a soutěž o herní kupóny!

17. 8. 2021 | 19:24 League of Legends
Blížící se finálový víkend druhé zastávky Guseppe MČR Tour dostává další náboj. Tím je nyní možnost sledovat finálový stream a zapojit se tak do soutěže o ceny, které do finále věnovala společnost Herní-kupony.cz. Rádi bychom jim tak poděkovali, že se stávají součástí naší rostoucí domácí LoLkařské komunity, která za posledních pár let vychovala mnoho velkých talentů.
Soutěž o herní kupóny!
Soutěž o herní kupóny!
Zdroj: mcrpc.cz

Prvním postupujícím na letošní MČR se před několika týdny stala eSuba, a už během tohoto finálového víkendu Guseppe MČR Tour se soutěžilo o hodnotné skiny. Druhé pokračování je na programu již tento víkend a tentokrát vám program okoření příležitost vyhrát osm herních kuponů. Ty do soutěže věnovala společnost Herní-kupony.cz, které patří velký dík za podporu domácí League of Legends scény.

Program s mnoha kvalitními týmy domácí scény začne tuto sobotu dopoledne od 10:00, ve hře je samozřejmě hlavní cena v podobě přímého postupu na letošní MČR. Těšit se můžete na hvězdné účastníky EU Masters v podobě SINNERS, nebo třeba týmy eSuba Academy a BRUTE. Také hosté ve studiu, jako jsou Mozilla nebo Roman Dufek, jistě rozzáří úsměv na tvářích fanoušků domácího LoLka.

Nenechte si tak víkendové klání ujít, a třeba právě vy vyhrajete jednu z cen od Herní-kupony.cz. Do soutěže se zapojíte pouhým sledováním streamu na našem Twitch kanále, těšíme se na vás v chatu!

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.