Přejít k hlavnímu obsahu

Jak sledovat SINNERS proti G2? Na oficiálním českém streamu i na watching party v Praze!

20. 8. 2021 | 17:17 Counter-Strike 2
Již tuto sobotu startuje druhá skupina ESL Pro League, kde se představí také čeští SINNERS. Jak můžete sledovat tento historický moment českého esportu? Možností máte hned několik.
SINNERS Esports
SINNERS Esports
Zdroj: stránka akce

Jeden z největších turnajů ve světě CS:GO, to je ESL Pro League. České fanoušky bude zajímat hlavně účast SINNERS Esports, pro které to bude první (a doufejme že ne poslední) účast na turnaji nejvyšší úrovně. A právě proto si česká organizace připravila pro své fanoušky společné sledování se členy samotného vedení.

Hned na úvod soutěže se hříšníci utkají proti světové trojce, balkánsko-francouzské sestavě G2 Esports. A právě tohle utkání mohou fanoušci sledovat společně v pražské restauraci Na Květnici, kde na diváky bude čekat kromě špičkového Counter-Striku také na skvělé jídlo a vychlazené pivo. Více najdete na FB události.

Pokud však nemáte čas nebo nejste z Prahy, nemusíte zoufat. Všechny zápasy českých zástupců totiž pokrýváme na Twitch kanále PLAYzoneUP. Více o turnaji, včetně rozpisu zápasů a dosavadních výsledků, naleznete v našem Zápasovníku. Na nadcházející soupeře českého celku jsme se blíže podívali v našem preview.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.