Přejít k hlavnímu obsahu

Čeká nás dominance SINNERS, nebo se ukáže někdo jiný? Komentátoři Guseppe MČR Tour v tom mají jasno!

21. 8. 2021 | 08:30 League of Legends Rozhovor
Poslední úpravy před samotným finále druhé zastávky Guseppe MČR Tour jsou v plném proudu. Jaká očekávání má naše komentátorská trojice ve složení Prokop “Hippowan” Sojka, David “Davkouny” Vogel a všemi oblíbená ikona Pavel “Mozilla” Klaban?
Predikce komentátorů!
Predikce komentátorů!
Zdroj: mcrpc.cz

Před začátkem finále Guseppe MČR Tour jsme si ještě jednou na slovíčko pozvali část našeho talent týmu. Tentokrát už jenom komentátorskou trojici, která se vyjádřila k tomu, kdo je podle nich favoritem celého finále a proč by některé týmy mohly zaskočit mnohem zvučnější jména domácí scény. Některé odpovědi vás možná překvapí, nebo jenom utvrdí v pravdě. Každopádně usuďte sami.

David "Davkouny" Vogel
David "Davkouny" Vogel
: mcrpc.cz

"Jasným favoritem jsou SINNERS, kteří navíc vezou dobrou formu a momentum z play-in fáze EU Masters, ve které prošli ze skupiny. Přední týmy z Hitpoint Challengers ovšem mají sílu SINNERS potrápit a možná i zaskočit. Především akademka eSuby disponuje obrovskou silou a předpokládám, že pokud někdo favorita přehraje, bude to právě vítěz druhé ligy. Těším se rovněž na výkony mixů kolem známých hráčů domácí scény. Třeba Krtek Money Life mají dostatečně kvalitní a talentované hráče na to, aby mohli zamíchat turnajem."

Prokop "Hippowan" Sojka
Prokop "Hippowan" Sojka
Foto: mcrpc.cz

"Favorit je snad jasný... SINNERS jakožto dlouhodobá dvojka CZSK scény je zkrátka na řadě, aby si zajistili spot na podzimním finále. Mají kvalitu na všech linkách a postup do baráže v EU Masters jen potvrzuje jejich sílu. V turnaji popravdě nevidím jejich soupeře.

Černý kůň? Do téhle pozice bych pasoval více týmů, ten souboj o druhé místo bude tvrdý. Do role druhého nejsilnějšího týmu bych klidně pasoval eSuba Academy, která hravě vyhrála druhou ligu a i na minulé zastávce předváděla sympatické výkony. Hodně jsem zvědavý na NDGU, konkrétně trojici Wapode, JaacooIb a Cybonox, kterou si můžeme pamatovat z Dark Tigers, kde to poměrně fungovalo a myslím, že by proti konkurenci na tomto turnaji mohli být úspěšní."

Pavel "Mozilla" Klaban
Pavel "Mozilla" Klaban
Foto: mcrpc.cz

"Favoritem jsou jednoznačně SINNERS. Jejich cesta v EU Masters a postup do vyřazovací části pro mě bylo příjemným překvapením. Jediné, co by je ve finálové části Guseppe MČR Tour mohlo zastavit, jsou právě oni sami, pokud se nebudou dostatečně koncentrovat.

Černým koněm je jednoznačně eSuba Academy. Z mého pohledu jsou druhým nejlepším týmem na celém turnaji, ale zároveň mají o něco těžší skupinu než SINNERS. Pokud nastane nějaké překvapení, tak by na sebe tyto dva týmy mohly narazit už velice brzy. Dalším týmem, který se vyplatí sledovat, jsou Inside Games Challengers. Udrželi si svoji sestavu a speciálně se budou připravovat na eSubu, která bude klíčovým zápasem jejich skupiny."

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.