Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq Prague znovu na jedné mapě zakopli, eEriness MARVO svého soupeře zničili

26. 8. 2021 | 14:08 Counter-Strike 2 Reportáž
1. Tipsport COOL ligu dnes čeká již deváté hrací kolo. Po delším čase se v akci představí DEFEATERS, kteří mají na kontě pouze jeden odehraný zápas, zatímco jiným konkurentům už poslední zápas zbývá. Ještě před jejich duelem nás ale čekají očekávaný šlágr.
DEFEATERS
DEFEATERS
Zdroj: grafika PLAYzone

Entropiq Prague už třikrát ztratili bod, stále jsou však svým způsobem neporažení. Především individuálně jim to nestřílí jako na jaře, díky čemuž se jim konkurence mílovými kroky přibližuje. Jak si poradí s dnešním zápasem? Stát proti nim bude zástup mladých pušek v barvách Sampi.Tipsport, které již stihly ukázat hodně dobrý potenciál. Dočkáme se opět tří map? Podle dosavadního průběhu je to klidně možné. Co se týče druhého zápasu, tak v něm se proti sobě postaví DEFEATERS a eEriness MARVO. Mezi těmito tábory došlo na začátku léta k několika přesunům, následně však oba týmy ještě jednou radikálně změnily sestavu a DFS poslední změny dokonce udělali před tímto týdnem. V 1. Tipsport COOL lize musejí dohánět zápasové manko, za 5 hracích kol odehrají 6 duelů. V jaké formě se ukáží dnes? To vám přinese kvintet Bananides, huhy, Kany, Miley a Cannie.

Entropiq Prague vs. Sampi.Tipsport
leckr  Česká republika
AJTT  Česká republika
capseN  Česká republika
HONES  Česká republika
MoriiSko  Česká republika

Entropiq Prague

16:11
14:16
16:8

 Slovensko queztone
 Slovensko system
 Česká republika Darber
 Slovensko Rutk0
 Česká republika zur1s

Entropiq Prague vstoupili do série mapou soupeře, kterou byl Overpass. Za útočnou stranu se Sampi.Tipsport podařilo zaznamenat sérii pěti bodů v řadě, kromě jednoho dalšího to ale byli EIQ, kteří tvořili hru. Také druhé vyhrané pistolky a následná kola dodala Entropiq potřebný náskok, jenž proměnili ve výhru první mapy. Na Vertigu se ale karta obrátila, za první polovinu však ani jeden z týmů nedokázal získat větší sérii bodů a vše bylo dlouho vyrovnané. Sampi ale za T stranu působili kompaktnějším dojmem a po těsném výsledku se šlo na Mirage. Tam se ale najednou všechno změnilo. MoriiSko se neskutečně rozstřílel, naopak soupeři se nemohli dostat do pohody a po dvou vyrovnaných mapách jsme byli svědky jednostranné hry v podání Entropiq Prague.

eEriness MARVO vs. DEFEATERS
replay  Česká republika
Lueg  Česká republika
DOCKSTAR  Česká republika
desty  Česká republika
Lastík  Česká republika

eEriness MARVO

16:9
16:7

DEFEATERS

 Česká republika stinx
 Slovensko xperrience
 Česká republika Dytor
 Slovensko bestch
 Slovensko INCC

Predikce na druhý zápas dne byly poměrně vyrovnané, dění na serveru ale bylo úplně odlišné. eEriness MARVO potvrdili potenciál z posledních zápasů a na svého soupeře na jeho mapě vlétli s velkou vervou. Jediný, kdo individuálně protestoval, byl Dytor, jinak až na pár chvilek měli replay a spol. celou mapu Mirage pod kontrolou. Na Ancientu si DEFEATERS kvůli obavám z CT strany, což bylo po Mirage pochopitelné, zvolili začít za útok, ale ani tato cesta nevedla k vítězství. Také druhá mapa pokračovala ve stejném gardu a desty s Lastíkem si se svými soupeři dělali, co chtěli. eEriness MARVO předčili DEFEATERS rozdílem třídy a odnáší si první vítězství.

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.