Přejít k hlavnímu obsahu

evoplay a exotic podváděli!

17. 8. 2007 | 13:19 evoplay a exotic podváděli!
Tato novinka bude poněkud smutnější, protože vás budu informovat o podvodnících, kteří byli odhaleni v posledním hracím dnu prvního ročníku WCIP (WarCraft International Premiership), jenž je hrán pod záštitou ESL.V zápase mezi evoplay.wc3 a Lansports exotic (více známí jako Team 8th/pod) byl odhalen případ podvodu. Oba teamy zkusili naaranžovat výsledek zápasu před jeho začátkem. Teamoví manažeři jej zveřejnili, i když evoplay nemělo vyplněnou sestavu a tak se o tom dozvěděli adminové.
Výchozí obrázek

Tato novinka bude poněkud smutnější, protože vás budu informovat o podvodnících, kteří byli odhaleni v posledním hracím dnu prvního ročníku WCIP (WarCraft International Premiership), jenž je hrán pod záštitou ESL.

V zápase mezi Německo evoplay.wc3 a Německo Lansports exotic (více známí jako Team 8th/pod) byl odhalen případ podvodu. Oba teamy zkusili naaranžovat výsledek zápasu před jeho začátkem. Teamoví manažeři jej zveřejnili, i když evoplay nemělo vyplněnou sestavu a tak se o tom dozvěděli adminové.

Lidé z ESL se rozhodli tento podvod neignorovat a potrestali oba teamy. Oba dostali 12 trestných bodů za cheating a navíc mají zákaz startovat v prvním a druhém ročníku WCIP (z prvního jsou diskvalifikováni a zápasy anulovány). Odehrané zápasy obou teamů byl anulovány na prohry pro zabannované teamy.

Odkaz na "odehraný" zápas naleznete zde.