Přejít k hlavnímu obsahu

Další člen ieS - BrinGer

18. 8. 2007 | 09:00 Další člen ieS - BrinGer
Hráč Samu 'BrinGer' Riihelä byl až donedávna členem clanu redCode team. Bohužel, před několika dny organizace oznámila, že všechny hráče a manažery vyhazuje z teamu. Následně jej kontaktovalo ieS virtual gaming a včera se rozhodl, že tuto nabídku akceptuje a pomůže být silnější v Evropském měřítku. Jeho mladý věk mu dává velké šance se zepšovat a dosáhnout takové úrovně, na jaké je Giacomo nebo hG. Team je momentálně zapojen v soutěžích jako Warcraft Premier League nebo kvalifikace na NGL TWO a tak jej budeme mít možnost brzo vidět.
Výchozí obrázek

Hráč Finsko Samu 'BrinGer' Riihelä byl až donedávna členem clanu Španělsko redCode team. Bohužel, před několika dny organizace oznámila, že všechny hráče a manažery vyhazuje z teamu.

Následně jej kontaktovalo EU ieS virtual gaming a včera se rozhodl, že tuto nabídku akceptuje a pomůže být silnější v Evropském měřítku. Jeho mladý věk mu dává velké šance se zepšovat a dosáhnout takové úrovně, na jaké je Česká republika Giacomo nebo Francie hG. Team je momentálně zapojen v soutěžích jako Warcraft Premier League nebo kvalifikace na NGL TWO a tak jej budeme mít možnost brzo vidět.

Vyjádření manažera Svět Katlichta: "Po dlouhém hledání jsme konečně našli Bringera. Myslím, že to byla nejlepší možnost, protože již ukázal, že patří k nejlepším NE v Evropě. I když je mu teprve 15 let, doufám že se bude více a více zlepšovat. A tak s hGem, Giacomem, Bringerem, Elquaem and Bonecrackerem z našeho teamu se můžeme stát jedněmi z nejlepších v Evropě. Ochraňujme ieS.Kaltichta!"

Sestava ieS:

Slovensko w4x Francie blasT Francie eLquA Francie hG Česká republika Giacomo Česká republika Bonecracker Finsko BrinGer