Přejít k hlavnímu obsahu

Rusko se nezúčastní finále ENC

Další problémy sužují Ruský národní team, který se nemůže zúčastnit Evropského Národního Šampionátu (European Nations Championship - ENC).Problémem je, že team nebyl schopný zajistit potřebná víza a dokumenty pro vstup do Německa a tak svůj post přepustili dalším. Organizátoři ESL oznámili, že Rusko nahradí Bulharskem, které v soutěži skončilo páté. Ukrajina, která skončila čtvrtá (před Bulharskem), se mohla účastnit, ale oznámila, že tak neučiní, protože již šanci dostat se do Německa měli. Když byla takto kontaktováno Bulharsko, team odpověděl kladně.
Výchozí obrázek

Další problémy sužují Ruský národní team, který se nemůže zúčastnit Evropského Národního Šampionátu (European Nations Championship - ENC).

Problémem je, že team nebyl schopný zajistit potřebná víza a dokumenty pro vstup do Německa a tak svůj post přepustili dalším.

Organizátoři ESL oznámili, že Rusko nahradí Bulharskem, které v soutěži skončilo páté. Ukrajina, která skončila čtvrtá (před Bulharskem), se mohla účastnit, ale oznámila, že tak neučiní, protože již šanci dostat se do Německa měli. Když byla takto kontaktováno Bulharsko, team odpověděl kladně.

Žádné oficiální stanovisko ještě ohlášeno nebylo, neboť obě strany (ESL a Bulharsko) ještě diskutují o logice této možnosti.

Finále ENC se bude konat v Games Convention v Leipzigu (Německo) a to příští týden. Ostatními teamy ve čtveřici jsou Švédsko, Německo a Finsko.