Přejít k hlavnímu obsahu

4K s novou posilou

22. 8. 2007 | 08:30 4K s novou posilou
Včera, kolem 16 hodiny klíčový hráč teamu Just Players, Daniel "LiiLD.C" Claesson, oznámil, že opouští tento clan a připojuje se k Four Kings. "Fór káčka" postrádali hráče od té doby, kdy se Olav "Creolophus" Undheim rozhodl ukončit kariéru a zaměřit se na studia.
Výchozí obrázek

Včera, kolem 16 hodiny klíčový hráč teamu EU Just Players, Švédsko Daniel "LiiLD.C" Claesson, oznámil, že opouští tento clan a připojuje se k Anglie Four Kings. "Fór káčka" postrádali hráče od té doby, kdy se Norsko Olav "Creolophus" Undheim rozhodl ukončit kariéru a zaměřit se na studia.

Vyjádření Nizozemsko Grubbyho: "Když jsme na ESWC byli v tiskovém středisku a museli odpovídat nejčastěji na "Kdo nahradí Crea?", neměli jsme o tom ani ponětí. Po ESWC jsme se snažili spíše zesílit naši sestavu, než abychom hledali někoho nového. Nedávno jsme přemýšleli, že nicméně někoho přijmeme. Nikdo sice nemůže Crea nahradit, ale vždy může růst společně s dalšími.

Diskutovali jsme o novém členu od té doby, co pro nás bylo zřejmé, že naše zkušenosti obtížně nahradí plnou sestavu ve WC3L nebo NGL, pokud někoho nenajdeme. DeMusliM je slibný hráč, ale postrádá zkušenosti z opravdového turnaje a tak má daleko k zařazení do "přední linie" 4K.

S LiiLD.Cem doufáme, že jsme našli toho pravého, který může ukázat svoji sílu a ještě se zlepšovat a tak má šanci se zařadit mezi Four Kings. Přivítejme tedy D.C! Vítej!"

Současná sestava Four Kings:

Švédsko triMble (manažer) NizozemskoOrc Grubby FrancieHuman ToD ŠvédskoUndead FuRy ChorvatskoNight Elves Zeus19 AnglieHuman DeMusliM ŠvédskoNight Elves LiiLD.C