Přejít k hlavnímu obsahu

Esportové síně slávy a rozhovor s Haterisem. To vše a mnohem více už dnes ve 36. díle COOL Esport

Už za pár chvil začíná 36. díl pořadu COOL Esport, ve kterém se pobavíme o všem důležitém ze světa esportu. Tentokrát nahlédneme do esportových síní slávy, na ty nejlepší CS:GO hráče, kteří nedosáhli na titul z major turnaje a něco více nám o sobě prozradí komentátor, streamer a bavič TheHateris. Začínáme už ve 23:35, takže šup na Prima COOL.
36. Díl COOL Esport
36. Díl COOL Esport
Zdroj: COOL Esport

První díl COOL Esport v novém školním roce, i tak by se dala popsat 36. epizoda. Jako klasicky vám přineseme pořádnou porci zábavy, ale také cenných informací. Prvně omrkneme esportové síně slávy u nás i ve světě a poté se mrkneme na TOP hráče Counter-Strike: Global Offensive, kterým ve sbírce chybí titul z Major turnaje.

Co je však nejdůležitější, tak hostem tohoto dílu bude Tomáš “The Hateris” Rys, kterého jsme se zeptali na různou variaci otázek ohledně jeho působení jako komentátora a streamera série FIFA. Rovněž jako všichni ostatní, tak ani on neunikne naší zkoušce v F1 2021Jak dopadne v porovnání s předchozími hosty?

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.