Přejít k hlavnímu obsahu

Herdyn slaví obrovský úspěch. Může se pyšnit rekordním počtem předplatitelů na Twitchi

2. 9. 2021 | 20:20 Twitch.tv Twitch
Herdyn je populárním českým streamerem na Twitchi, kterého za četné roky kariéry esportového hráče či streamera na domácí scéně zná prakticky každý. Ať už jej diváci podporují pro hry, jako je například ikonické League of Legends nebo pro jeho seriózní reakce a politické diskuze, znovu se ukázalo, že za ním jeho komunita pevně stojí a umí jeho snahy ocenit.
Herdyn
Herdyn
Zdroj: Facebook/Pavel "Herdyn" Mikeš

Oblíbený český streamer Pavel 'Herdyn' Mikeš slaví obrovský osobní úspěch na Twitchi. Herdyn působí na domácí scéně už úctyhodnou řádku let, ať už se jedná o jeho esportovou kariéru anebo tu streamerskou. I přes některá složitá období, která statečně přetrpěl, nás baví nejrůznějšími způsoby, ať už to vezmeme od jeho osudového League of Legends až po nějaký ten variety obsah či v současné době také diskuze v serióznějším a vzdělávacím duchu.

Pouze před několika dny Herdyn oslavil 30 let, tudíž o takovou událost nemohl ochudit ani své diváky na Twitchi. Konal se tak již tradičně narozeninový stream, který trval 24 hodin, kde nechyběl různorodý program, mnoho her a také další populární hosté, ať už se jedná o osobnosti, jako je Agraelus či Xnapy, nebo diváky oblíbenou Herdynovu rodinku. Na streamu se ovšem znovu ukázalo, že za Herdynem stojí velká a podporující komunita.

Prakticky teprve nedávno se Herdyn mohl chlubit 2000 subscribery a nemohl tedy pravděpodobně ani náhodou tušit, že po narozeninovém streamu se tento počet zvýší na daleko více než dvojnásobek. Herdyn se nyní může pyšnit neuvěřitelnými 5270 předplatnými, což sice nemůže konkurovat například Agraelovi s více než 8000, ale stále se jedná o obrovské číslo a hlavně osobní úspěch. Tolik ještě totiž nikdy neměl.

Netrvalo však dlouho a Herdynův počet předplatných znovu raketově roste, momentálně se tak nachází na čísle 6280. Vzhledem k tomu, že na Twitchi zrovna probíhá Subtember a diváci si tak mohou zakoupit levnější předplatné, je velká šance, že Herdyn brzy klidně překoná i 7000. Pavlovi srdečně gratulujeme a jsme zvědaví, co si pro své diváky připraví na plánovaném speciálním streamu!

Štítky: Herdyn