Přejít k hlavnímu obsahu

Spravená chuť! Entropiq jasně porazili Team One a v EPL získávají dalších 5 tisíc dolarů

6. 9. 2021 | 10:46 Counter-Strike 2 Reportáž
Dosavadní největší štace Entropiq je dneškem u konce. Ve 14. sezóně ESL Pro League vyhráli bez komplikací poslední zápas s Team One, čímž si zajistili čtvrté místo v tabulce skupiny D a i dalších 5 tisíc dolarů jako bonus za výhru.
Skupina D
Skupina D
Zdroj: ESL

Do posledního zápasu skupiny D v ESL Pro League vstupovali Entropiq, kteří do dneška měli pro play-off už nepostupový stav 1:3, s touhou úspěšně zakončit svoji premiérovou zkoušku v Tier 1 konkurenci. A to se jim povedlo, Team One totiž neměl žádnou šanci.

Mirage volil Team One, který do té doby nevyhrál ani jeden mač, ale i tak to byla jasná čistka v podání Entropiq. Za obranu se sice Brazilci ještě drželi, po výměně stran za stavu 9:6 ale definitivně odpadli. Entropiq za teroristy ničili všechno, co jim stálo v cestě a soupeři nepovolili vůbec nic. A výsledek? Jasných 16:6. Ve stejném duchu se nesl tradiční pick EIQ, Dust II. El1an a spol. tentokráte začali za útok, kde si vzali hned deset bodů, aby pak soupeři zase nepovolili už ani jeden bod a vyhráli jasně 16:5. Druhá výhra znamená další finanční bonus.

Sečteno a podtrženo, Entropiq se skórem 2:3 v ESL Pro League končí na celkovém 13.-16. místě a berou tedy o 7 tisíc dolarů více než SINNERS. K posunu v tabulce jim dopomohl lepší vzájemný zápas s týmem FURIA, který i s trenérem guerrim jako náhradníkem do poslední chvíle bojoval o postup. NiP sice porazili Gambit, ale pokud by FURIA zvládla závěr zápasu s Liquid, do play-off by prošla spolu s Gambit a právě s Liquid. Nejvíce musí smutnit KSCERATO, který je statisticky nejlepším hráčem skupiny. Nejlépe z Entropiqu na tom je tradičně El1an.

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.