Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš zkusit novou výzvu? Hledáme do týmu observery, zkušené i mladé a ochotné se učit

10. 9. 2021 | 15:51 Counter-Strike 2 PLAYzone
Pokud chceš začít kariéru v esportu a být u těch největších streamů na domácí scéně, tak jsi tu správně. Hledáme totiž observery, kterým bychom chtěli dát šanci prosadit se na scéně a třeba se jednou živit tím, co všichni milujeme.
Hledá se observer
Hledá se observer
Zdroj: grafika PLAYzone

Součástí každého přenosu musí být observer, ideálně v množném čísle. U FPS titulů je nutné na tento prvek dbát o to více, protože akce se děje všude po mapě a zachytit jí co nejvíce je klíčové pro co nejlepší flow, doplněnou o případné replaye. A my takové observery nyní hledáme do týmu, s tím, že se nebojíme dát šanci komukoliv.

Mladé a nadějné komentátory ze světa CS:GO jsme zapojili do prestižních přenosů ESL Pro League nebo 1. Tipsport COOL ligy, a nyní chceme rozšířit tým o další naděje právě na pozici observera. Nemusíš mít za sebou žádné odvysílané přenosy, přece jenom, studiových vysílání na domácí scéně zase tolik není. Stačí v první řadě chtít, a všechno tě v praxi naučíme. Zkušenosti mohou být samozřejmě velkou výhodou, nejsou však povinností.

Streamů je poslední dobou mnohem více než dříve, především těch v CS:GO. Pokud bys tak chtěl být u toho, kdy se snažíme naše přenosy posunout na vyšší level, právě třeba i díky vyššímu počtu observerů, tak neváhej a ozvi se na email nagy@playzone.cz. Observování samozřejmě není omezeno na CS:GO a týká se obecně FPS titulů i dalších her, CS:GO je ale nejdůležitějším bodem na seznamu, čemu se budeš věnovat. Úspěšní zájemci se budou mít šanci pravidelně zapojit do prestižních soutěží, a vyhlídkově je ve hře také smlouva na plný úvazek.

Chyť tuto příležitost za pačesy a začni budovat svoji kariéru v esportu! Komentátorů je celkem dost, ale opravdu špičkoví observeři jsou ještě cennější relikvií, i když o nich scéna v mnoha případech ani neví. Jde o přesně ty postavy, které dodají každému zápasu ten správný šmrnc. Je tohle něco, co je přímo pro tebe? Tak se ozvi!

Štítky: PLAYzone agency
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.