Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava Fadee Gaming navázala na úspěchy minulého týmu a vyhrává naši Predator sérii

11. 9. 2021 | 10:30 Rainbow Six: Siege Turnaj
Organizace Fadee Gaming musela dát sbohem týmu okolo Yukiho, která po dlouholetém snažení konečně dosáhla na vysněnou metu jménem Challenger League a bude hájit barvy norského Riddle Esports. Hledání ale Fadee netrvalo dlouho, nová sestava navíc hned ovládla naši měsíční sérii s Predatorem.
Predator R6:S turnaj – finále
Predator R6:S turnaj – finále
Zdroj: grafika PLAYzone

Po třech kvalifikacích jsme se ve čtvrtek dostali k velkému finále. Další měsíční série s Predatorem měla jasného favorita v podobě sestavy, která se kvalifikovala jako Spaghetti Mafia, ale na finále už se představila pod křídly Fadee Gaming. Organizace dosud jediných mistrů České republiky procházela turnajem jako nůž máslem, akademii Dark Tigers dokonce uštědřila debakl 7:0. Finálovým sokem Fadee byl tým Rulers Esports. Ten sice kousal opravdu nepříjemně, na více než tři kola to ale nestačilo. Šestice ve složení Shampi, HanzT, GegiN, LeveL, Luky a Lgt se tedy může radovat z prvenství a výhry 5 000 Kč. Odměnou poražených finalistů jsou dva tisíce.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.