Přejít k hlavnímu obsahu

Team NoA opouští NGL ONE!

28. 8. 2007 | 08:51 Team NoA opouští NGL ONE!
Právě před Games Convention, kde se uskutečnilo třetí finále NGL ONE ligy, se NoA odhlásili z finále, kde je nahradili SK Gaming. Nikdo nebyl připraven na tento krok, a tak žádný z teamů je nechtěl nahradit. Nakonec se ozvali SK a i když jejich tři hráči byli na ENC finále, rozhodli se do toho jít.NGL slíbilo diskutovat o této situaci s G7 a chtělo nalézt vhodný trest. Včera oznámili, že se NoA přesunou do NGL TWO. To znamená, že se Team Delta (dřívější Tek-9) posouvá na osmé místo a tím pádem budou hrát zápas o udržení proti evoplay, kteří seještě nerozhodli, jestli chtějí zůstat v NGL ONE. Nová sezóna začíná 3. září.
Výchozí obrázek
Právě před Games Convention, kde se uskutečnilo třetí finále NGL ONE ligy, se Dánsko NoA odhlásili z finále, kde je nahradili EU SK Gaming. Nikdo nebyl připraven na tento krok, a tak žádný z teamů je nechtěl nahradit. Nakonec se ozvali SK a i když jejich tři hráči byli na ENC finále, rozhodli se do toho jít.

NGL slíbilo diskutovat o této situaci s G7 a chtělo nalézt vhodný trest. Včera oznámili, že se NoA přesunou do NGL TWO. To znamená, že se USA Team Delta (dřívější USA Tek-9) posouvá na osmé místo a tím pádem budou hrát zápas o udržení proti Německo evoplay, kteří seještě nerozhodli, jestli chtějí zůstat v NGL ONE. Nová sezóna začíná 3. září.