Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS čeká další velký turnaj o 2 miliony, dnes do něj vstoupí proti Flushovi a spol.

15. 9. 2021 | 11:42 Counter-Strike 2 Reportáž
Aby toho nebylo málo, po postupu na IEM Fall čeká českou jedničku další parádní turnaj. Podzimní vydání Elisa Invitational tentokrát sice nenabízí postup na ještě prestižnější turnaj, prize pool 100 tisíc dolarů ale všechno vynahrazuje. Koho mohou potkat?
SINNERS Esports
SINNERS Esports
Zdroj: sociální sítě týmu

Elisa Invitational Fall 2021 již má za sebou prvotní swiss fázi, kterou opanovaly týmy Galaxy Racer a Finest. Osmička úspěšných celků se tímto dostala do hlavní části, kde se potká s osmi pozvanými týmy v čele se SINNERS. Hvězdná česká sestava je nejvýše nasazeným týmem podle HLTV žebříčku, proto se opět řadí mezi největší favority na postup dále. Na tuto roli se u českého týmu hezky zvyká, snad tedy opět potvrdí své kvality.

Mezi konkurenty ve hlavní swiss části, kde je potřeba třikrát zvítězit a maximálně dvakrát prohrát, najdeme proslulé bulharské duo SKADE, Fiend a pět dalších zástupců TOP 40 světového žebříčku. SINNERS se tak určitě alespoň v některých zápasech potkají s týmy, které již moc dobře znají. Díky dobrému nasazení ale na úvod vyzvou jednoho z outsiderů, jehož ale neradno podceňovat. Řeč je o týmu GORILLAZ, který vede švédská legenda Robin 'flusha' Rönnquist. Jeho sestavě sice dlouho trvalo se ustálit, nyní však je celá pětka připravena stoupat evropskou scénou. Výkony jsou však zatím nepřesvědčivé a je otázkou, jestli se to tady může změnit.

SINNERS budou v duelu proti GORILLAZ jasnými favority. Rozdíl mezi postavením obou celků v HLTV rankingu je rovných 99 míst, ani bilance a vyrovnané duely s mnohem slabšími oponenty, podle jmen, nedává fanouškům Flushy moc nadějí. Porazit už ale naopak dokázali třeba Fiend, takže zas tak se podceňovat tato smečka nemůže. Úvodní duel českého celku se odehraje dnes od 13:00, podpořit jej můžete přímo na oficiálním streamu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.