Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic opouští NaNiwa

29. 8. 2007 | 07:27 Fnatic opouští NaNiwa
Prvního července se známý Undead Johan "NaNiWa" Lucchesi přidal k fnatic Team, a to po krátké štaci u Německé organizace mTw. Během této doby hrál nespočet zápasů v NGL ONE nebo WC3L, ale bohužel předevčírem jej opět opustil.
Výchozí obrázek

Prvního července se známý Undead Švédsko Johan "NaNiWa" Lucchesi přidal k EU fnatic Team, a to po krátké štaci u Německé organizace Německo mTw. Během této doby hrál nespočet zápasů v NGL ONE nebo WC3L, ale bohužel předevčírem jej opět opustil.

Fnatic vysvětlili důvod této změny jako: "věci, které neladili mezi hráči a NaNiWou". Jenomže touto změnou je sestava pouze ve 4 hráčích a tak to vypadá, že si budou velice rychle hledat náhradu.

Vyjádření manažera fnatic, Indie Elroy "Noname" Pinto: "Po pečlivé úvaze a přemýšlení s teamem jsme se rozhodli nechat jít NaNiwu. Byl dobrým tahem, ale naneštěstí tu byly věci, které neladili mezi hráči a ním samotným. Moc jsem z toho šťastný nebyl, jelikož u nás zahrál vinikající hry a byl součástí teamu, ale dnes již musíme zvolit cestu bez něj. Přejeme mu do budoucnosti hodně štěstí a buďte připravení na další změny kolem našeho teamu."

To znamená, že součastá sestava fnatic vypadá takto:

NizozemskoOrc RotterdaM RuskoHuman XyLigan FinskoNight Elves Satiini RuskoOrc Rob