Přejít k hlavnímu obsahu

Stormův návrat k MYM

30. 8. 2007 | 07:35 Stormův návrat k MYM
Slavný Human Kim 'Storm' JaeWoong byl po dobu druhého čtvrtletí roku 2007 poněkud v neaktivitě a to hlavně kvůli ztrátě motivace. Kvůli tomu byl také vyhozen z MeetYourMakers, nicméně po pár dnech se připojil k PGS, aby zapracoval na svém comebacku do Warcraft 3 scény.
Výchozí obrázek

Slavný Human Korea Kim 'Storm' JaeWoong byl po dobu druhého čtvrtletí roku 2007 poněkud v neaktivitě a to hlavně kvůli ztrátě motivace. Kvůli tomu byl také vyhozen z EU MeetYourMakers, nicméně po pár dnech se připojil k Polsko PGS, aby zapracoval na svém comebacku do Warcraft 3 scény.

PGS se později rozhodli uzavřít Asijskou sekci a tak byl Storm opět "clanless". Včera ovšem MYM oznámili, že se Storm vrací s kontraktem do nového roku, aby měl čas ukázat, co v něm je.

"Před 6-7 měsíci jsem měl problémy s udržením motivace a vždy jsem byl rozzlobený, když jsem něco prohrál. Byly to těžké časy, kdy jsem si musel kontrolovat myšlení a zaměření na W3 a tak jsem raději hraní ukončil. Teď jsem opět motivovaný a doufám, že můžu udělat silný comeback. Jsem rád, že mám druhou šanci hrát s mými starými kamarády. Šel jsem k PGS, abych mohl hrát NGL, ale po oznámení uzavření teamu jsem byl velmi smutný. Ale naštěstí jsem dostal ještě jednu šanci u MYM, a tak mohu ukázat, že jsem ještě silný hráč." řekl Storm o svém comebacku.

Sestava MYM tedy vypadá takto:

KoreaNight Elves Moon KoreaUndead Lucifer KoreaUndead Susiria KoreaNight Elves EVE KoreaOrc FoCuS KoreaHuman Storm ČínaHuman Yellow