Přejít k hlavnímu obsahu

Kde se skrývá mýtický Venom a Carnage? Kde najít jejich symbioty?

20. 9. 2021 | 08:00 Fortnite Zajímavost
Novinka která může zvýšit vaše poškození a udělat z vás vítěze hry? To jsou nové symbioty, které můžete nově najít ve Fortnite a zde je vše, co o nich potřebujete vědět.
Venom a Carnage
Venom a Carnage
Zdroj: Epic Games

Nová sezóna začala se smíšenými pocity komunity. Ačkoliv došlo ke změnám na mapě, komunita začíná být čím dál tím méně s těmito změnami spokojená. Dalo by se říct, že změny na mapě jsou jedny z nejmenších v historii Fortnite. Zároveň moc nevyhovuje nový Challenge systém. Odstranění legendárních a epických misí byla dost možná chybou, a právě tyto mise nahradily nové NPC postavy, které můžete najít na mapě a vyzvedávat si od nich výzvy.

Symbiot Carnage

Symbiot Carnage se ve Fortnite spawnuje při každém posunutí bouře. Není přesně dáno, kde se symbiot objeví, takže nemůžete ovlivnit, jestli se k němu dostanete jako první. Umístění symbiotu bude označeno na mapě ikonkou, dokud nebude předmět vyzvednut vámi, nebo někým jiným. Hráči se symbiotem Carnage můžou udělit 60 bodů poškození za pomocí chytnutí protihráče a přisunout si hráče blíže k sobě. Krom výhod v boji se vám taky bude hodit možnost neomezeně používat glider a vyšší rychlost pohybu. Samotného Carnage ale zatím ve hře nenajdete. Je avšak možné, že bude brzy přidán jako NPC.

Symbiot Venom

Symbiot Venoma je svými vlastnostmi stejný jako ten od Carnage, taktéž bude náhodně rozmístěn po mapě a označen na minimapě. Jediný rozdíl je vzhled, Venomův Symbiot je narozdíl od Carnage modrý. Ve hře byl data minery nalezen speciální Venom Glider, který se dost možná brzy objeví ve hře.

Venom Glider
Venom Glider
Foto: Epic Games