Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic vítají DieSeLa

31. 8. 2007 | 07:04 Fnatic vítají DieSeLa
Night Elf Radoslav "DieSeL" Kolev, který byl až do včerejšího součástí Team JuSt, tak uzavřel svojí 4letou kapitolu v tomto teamu. Získali mnoho titulů a sladké odměny sdlíleli vždy spolu. Byla to velice dobrá parta, ale jak se říká, všechno jednou končí. Každý z nich jde již totiž vlastní cestou.
Výchozí obrázek

Night Elf Bulharsko Radoslav "DieSeL" Kolev, který byl až do včerejšího součástí EU Team JuSt, tak uzavřel svojí 4letou kapitolu v tomto teamu. Získali mnoho titulů a sladké odměny sdlíleli vždy spolu. Byla to velice dobrá parta, ale jak se říká, všechno jednou končí. Každý z nich jde již totiž vlastní cestou.

EU Fnatic, kteří nedávno ztratili dva své skilled hráče má dnes na soupisce jenom 4 hráče. Toto má do plné sestavy pro hraní WC3L a NGL ONE daleko. Proto doplnili svojí sestavu DieSeLem. Teamový manžer Indie Elroy "Noname" Pinto se o tom vyjádřil takto:

"Je to jako jízda na horské dráze, kterou pro nás osud připravil, s několika výšinami a naopak nížinami! Ale v důsledku doufáme, že se nám to vždy podaří nějak vybalancovat. Museli jsme angažovat zkušeného Night Elfa a DieSeL tiše pracoval na pozadí a jeho loajalita k JuSt je známá. A tak je pro nás velká a úžasná věc, když oznámil, že fnatic se stávají jeho novým domovem. Toto bude naše poslední změna v sestavě, vítej Radoslave!"

Samotný DieSeL se poté vyjádřil takto: "U JuSt jsem byl po 4 roky. Je velmi těžké opouštět team s tak velkým teamovým duchem, ale věci nevypadaly dobře. Měli jsme problémy najít sponzora a tak jsem se rozhodl jít do jiné, lepší organizace a zlepšit se."

Současná sestava fnatic vypadá takto:

NizozemskoOrc RotterdaM RuskoHuman XyLigan FinskoNight Elves Satiini RuskoOrc Rob BulharskoNight Elves DieSeL