Přejít k hlavnímu obsahu

"Jenom hráči" se rozpadají

1. 9. 2007 | 09:53 "Jenom hráči" se rozpadají
Dimitar "DIDI8" Aleksandrov hrával za velké clany jako mTw nebo fnatic. Před více než rokem se však rozhodl opustit tyto velké teamy a zaměřit se na domácí clan, JuSt Players.
Výchozí obrázek

Bulharsko Dimitar "DIDI8" Aleksandrov hrával za velké clany jako Německo mTw nebo EU fnatic. Před více než rokem se však rozhodl opustit tyto velké teamy a zaměřit se na domácí clan, EU JuSt Players.

JuSt players se pod vedením DIDI8 stali velmi úspěšní. Kvalifikovali se do mnoha soutěží a nakonec přišel jeden z velkých úspěchů - připojili se k Čína World Elite jako jejich Evropský Squad.

Před několika měsíci se World Elite a tím pádem i JuSt dostali pod problémy se sponzory. JuSt se rozhodli odložit clantag WE a vrátit se k původnímu názvu a začali hledat Evropské sponzory.

Švédsko Daniel "LiiLD.C" Claesson byl jedním z rekrutů pro team, hlavně poté, co se rozpadl jeho současný clan, ID Gaming. LiiLD.C vykazoval skvělé výsledky, což vyústilo k odchodu k Anglie Four Kings, kteří ztratili svého Night Elfa Norsko Olava "Creolophus" Undheima.

Následně po odchodu LiiLD.C, Švédsko Fredrik "KnOfF" Knopf opouští tento team. KnOfF hrál za Rusko Praetoriani (nynější Polsko PGS Gaming) a Německo mousesports, ale rozhodl se přejít k JuSt kvůli svému velmi dobrému kamarádu, LiiLD.Cmu.

Po odchodu Švédů zůstali u JuSt pouze Bulharští hráči. Před několika dny Bulharsko Radoslav "DieSeL" Kolev odešel k EU fnatic, címž ukončil velké rány pro sestavu JuSt. DieSeL byl jedním z nejdéle hrajících členů JuSt a to ještě v době, kdy se DIDI8 rozhodoval, jestli bude tento team vůbec manažerovat.

Manažerka JuSt, Svět Theodora "tedet" Ivanova oznámila tuto novinku minulou noc. Zbylí hráči se rozhodl, že to rozpustí. Všichni jsou tedy volnými hráči. Žádné vyjádření zatím nebylo vydáno.