Přejít k hlavnímu obsahu

Bianconero přichází Serious Gaming

Organizace Serious Gaming oznámila, že přijímá pod svá křídla Orca Anguela "Bianconero" Gancheva.Jeho bývalý clan, JuSt players, se totiž rozpadnul, jak jsem vás včera infomoval. Pro pořádek z něj odešli LiiLD.C, Knoff a DieSeL. Včera s touto zbylou sestavou odehráli WC3L clanwar proti Four Kings a poté, co prohrál svůj zápas se Zeusem 0:2, odešel Bianconero k Serious Gaming.
Výchozí obrázek

Organizace Nizozemsko Serious Gaming oznámila, že přijímá pod svá křídla Orca Bulharsko Anguela "Bianconero" Gancheva.

Jeho bývalý clan, EU JuSt players, se totiž rozpadnul, jak jsem vás včera infomoval. Pro pořádek z něj odešli LiiLD.C, Knoff a DieSeL. Včera s touto zbylou sestavou odehráli WC3L clanwar proti Anglie Four Kings a poté, co prohrál svůj zápas se Zeusem 0:2, odešel Bianconero k Serious Gaming.


"Jsem rád, že jsem si našel nový domov. Zvláště je-li to ten, který mám rád a tak doufám, že se rychle zabydlím. Členové jsou super kluci a tak bude v Serious plno srandy. :D" prohlásil Bianconero na adresu svého nového působiště.

"Vždy jsme hledali příležitost vzít někoho dobrého a mohu vám říct, že tato příležitost byla velice šťastná. "Bro" bude dobrý v každém směru, je to přátelský kluk sten jako je skilled hráč a navíc hraje za rasu, která nám v sestavě chyběla. Za každého bych jej chtěl přivítat v teamu a doufám, že mu to u nás půjde." řekl Nizozemsko Jos "Zerter" Buyvoets, manažer Serious Gaming.

Momentální sestava Serious Gaming tedy vypadá takto:

Nizozemsko Zerter (manažer) Rusko Neytpoh Litva Lose Ukrajina FiX Rusko DoLLaR Rusko Tama Rusko Swift Bulharsko Bianconero