Přejít k hlavnímu obsahu

Ambiciózní projekt ve Valorantu u nás v Česku a mnoho dalšího. 39. díl pořadu COOL Esport je tady!

Další týden - další COOL Esport, však už víte jak to chodí. Tentokrát se společně se Xnapym podíváme na velice ambiciózní projekt ve hře Valorant, který nese název SpikeMasters a koná se přímo u nás Česku, konkrétně v Praze. Samozřejmě to ovšem nebude vše a čeká nás mnoho dalších novinek ze světa esprortu a jako klasicky - pořádná porce zábavy.
39. díl je tady!
39. díl je tady!
Zdroj: COOL Esport

SpikeMasters je velice unikátní projekt pod záštitou Riot Games, který zapojuje významné osobnosti českého internetu a zároveň dává možnost ukázat se i novým lidem. Ovšem kromě Valorantu zde můžeme sledovat také velice zajímavý doprovodný program, který u streamů udrží velký počet diváků. Více vám už ale neprozradíme, takže šup dneska od 23:35 na kanál Prima COOL a sledujte náš nejnovější díl, budeme se těšit!

Štítky: COOL Esport
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.